Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Στην Ουνιβερσιδάδ ο Μπουονανότε

Στην Ουνιβερσιδάδ ο Μπουονανότε

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
20/7/2016 00:21
Στη Χιλή θα συνεχίσει την καριέρα του ο Ντιέγκο Μπουονανότε. Η Ουνιβερσιδάδ Κατόλικα ανακοίνωσε τη συμφωνία της με τον Αργεντινό άσο, ο οποίος θα υπογράψει συμβόλαιο δύο χρόνων.

Την ώρα που ο «Πατίτο» Ροντρίγκες ετοιμάζεται να υπογράψει συμβόλαιο με την ΑΕΚ, ο Ντιέγκο Μπουονανότε φτιάχνει βαλίτσες για Χιλή. Η Ουνιβερσιδάδ Κατόλικα ανακοίνωσε τη συμφωνία της για δύο χρόνια με τον Αργεντινό, ο οποίος θα ταξιδέψει άμεσα στη Λατινική Αμερική για να υπογράψει το συμβόλαιο του.

Στο επίσημο site της ομάδας φιλοξενούνται και δηλώσεις του Μπουονανότε, ο οποίος είπε: «Μόλις ολοκλήρωσα τη λύση του συμβολαίου μου με την ΑΕΚ εδώ στην Ελλάδα. Είμαι χαρούμενος και έρχομαι με όρεξη για το νέο μου κλαμπ στη Χιλή. Η Κατόλικα είναι ένα μεγάλο κλαμπ και έχει ομάδα και παίκτες για να παλέψει σε όλες τις διοργανώσεις. Είμαι χαρούμενος με τον κόσμο, που οι οπαδοί της Κατόλικα είναι ενθουσιασμένοι με τη συμφωνία.

Όποτε πάω σε μια ομάδα δίνω τον καλύτερο εαυτό μου, τα πάντα για τη φανέλα. Έρχομαι με πολλή όρεξη, περιμένω να φτάσω σύντομα στη Χιλή για να συναντήσω τους συμπαίκτες μου, να τους γνωρίσω και να τεθώ στη διάθεση του προπονητή. Χαιρετώ όλους τους οπαδούς, εκείνοι μου έγραφαν στα social media. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό
», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Μπουονανότε, o οποίος αφήνει την ΑΕΚ μετρώντας 11 γκολ σε 35 παιχνίδια.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.