Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πλησιάζει η επιστροφή Γκέτσε στην Ντόρτμουντ

Πλησιάζει η επιστροφή Γκέτσε στην Ντόρτμουντ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
18/7/2016 01:33
Έτοιμος να φορέσει ξανά τη φανέλα της Ντόρτμουντ είναι ο Μάριο Γκέτσε. Ο πρόεδρος της Μπάγερν, Καρλ-Χάινς Ρουμενίγκε επιβεβαίωσε τις επαφές με τους Βεστφαλούς για την παραχώρηση του Γερμανού άσου, αν και τόνισε πως ακόμα δεν έχει επέλθει συμφωνία στο οικονομικό σκέλος.

Αρκετά πιθανή φαντάζει η επιστροφή του Μάριο Γκέτσε στην Ντόρτμουντ. Ο Γερμανός άσος είχε αποχωρήσει από τους Βεστφαούς το καλοκαίρι του 2013 για λογαριασμό της Μπάγερν, ωστόσο, έκτοτε, η ανοδική πορεία της καριέρας του έχει ανακοπεί.

Ο 24χρονος δεν βρίσκεται στα βασικά πλάνα του Κάρλο Αντσελότι και ο Καρλ-Χάινς Ρουμενίγκε επιβεβαίωσε ότι οι Βαυαροί βρίσκονται στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με την Ντόρτμουντ για την παραχώρηση του:

«Μπορώ να επιβεβαιώσω πως βρισκόμαστε σε συζητήσεις με την Ντόρτμουντ, ενώ υπάρχουν συζητήσεις και με τον ατζέντη του. Ακόμα όμως δεν υπάρχει συμφωνία, αφού οι δύο ομάδες θα πρέπει να τα βρουν στο οικονομικό κομμάτι. Ο Γκέτσε βρίσκεται στην Μπάγερν εδώ και τρία χρόνια, όμως δεν ήρθαν τα πράγματα όπως τα περίμενε. Δεν θα εκπλαγώ αν θελήσει να φύγει. Είναι 24 ετών και θέλει να παίζει περισσότερο», δήλωσε ο Ρουμενίγκε.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.