Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κετσπάγια: «Δεν μας φοβίζει η Σεντ Ετιέν»

Κετσπάγια: «Δεν μας φοβίζει η Σεντ Ετιέν»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
17/7/2016 01:38
Αισιόδοξος ότι η ΑΕΚ μπορεί να αποκλείσει την Σεντ Ετιέν και να προκριθεί στα πλει-οφ του Γιουρόπα Λιγκ εμφανίστηκε ο Τιμούρ Κετσπάγια, σχολιάζοντας τη φιλική ήττα των Γάλλων από τη Λωζάννη (4-1).

Η ΑΕΚ θα κληθεί να αντιμετωπίσει την Σεντ Ετιέν στον 3ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ, με το αποτέλεσμα της κλήρωσης να ήταν ίσως το χειρότερο δυνατό για την «Ένωση».

Παρόλα αυτά η γαλλική ομάδα έβγαλε αρκετά προβλήματα στο τελευταίο της φιλικό, όπου γνώρισε βαριά ήττα με 4-1 από τη Λωζάννη. Ο Τιμούρ Κετσπάγια παρακολούθησε το παιχνίδι και στη συνέχεια έκανε το σχόλιο του, τονίζοντας πως η γαλλική ομάδα δεν τον τρόμαξε.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στη σελίδα της ΑΕΚ στο Facebook: «Παρακολούθησα και κάποια θετικά στοιχεία στο παιχνίδι της γαλλικής ομάδας, είδα και κάποια κενά, αλλά το σημαντικό είναι ότι προλάβαμε να την δούμε από κοντά, αμέσως μετά την κλήρωση για να σχηματίσουμε μία πρώτη άποψη για τον αντίπαλό μας. Με τη Σεντ Ετιέν βρισκόμαστε στο ίδιο στάδιο, στο στάδιο της προετοιμασίας και όποιος καταφέρει να εμφανισθεί πιο έτοιμος από τον άλλο θα έχει και το αβαντάζ στα μεταξύ μας παιχνίδια.

Η Σεντ Ετιέν είναι οπωσδήποτε μία καλή ομάδα που αγωνίζεται σε ένα πολύ καλό πρωτάθλημα, όπως είναι το γαλλικό, αλλά δεν είναι και κάτι το... τρομακτικό, που θα πρέπει να μας φοβίζει. Διαθέτουμε και εμείς μια καλή ομάδα, θα συνεχίσουμε την προετοιμασία μας και θα παλέψουμε για την πρόκριση
».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.