Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σε σωστό δρόμο ο ΠΑΟΚ ενόψει Άγιαξ

Σε σωστό δρόμο ο ΠΑΟΚ ενόψει Άγιαξ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
16/7/2016 18:34
Με γκολάρες των Σάκχοφ (77’) και Τζάλμα (81’), ο ΠΑΟΚ κέρδισε με 2-0 την Τβέντε και αποχαιρέτησε προσωρινά την Ολλανδία, αφού θα επιστρέψει για το πρώτο του επίσημο παιχνίδι απέναντι στον Άγιαξ.

Θετικά στοιχεία για ακόμα ένα φιλικό έδειξε ο ΠΑΟΚ. Η ομάδα του Βλάνταν Ίβιτς διόρθωσε τις αμυντικές ανορθογραφίες που εμφάνισε κόντρα στη Στεάουα και πήρε φιλική νίκη με 2-0 απέναντι στην Τβέντε, στο τελευταίο του φιλικό επί ολλανδικού εδάφους. Ο «δικέφαλος του Βορρά» λειτούργησε καλά στο ανασταλτικό κομμάτι, δεν απειλήθηκε σχεδόν σε κανένα σημείο από την Τβέντε, ενώ έβγαλε αρκετές κλασικές φάσεις, από τις οποίες ήρθαν δύο γκολ.

Στο πρώτο μέρος ο Βλάνταν Ίβιτς παρέταξε μία ενδεκάδα που είναι πολύ πιθανό να την δούμε και κόντρα στον Αγιαξ. Ο Γλύκος ήταν κάτω από τα δοκάρια, ενώ στην άμυνα έπαιξαν οι Μάτος, Κρέσπο, Τζαβέλλας και Λέοβατς. Τσίμιροτ, Χαρίσης και Σάκχοφ ήταν οι τρεις στο κέντρο, αριστερά έπαιξε ο Ροντρίγκες, δεξιά ο Τζάλμα και στην κορυφή ο Αθανασιάδης.

Ο «δικέφαλος του Βορρά» είχε την υπεροχή από το ξεκίνημα και στο 10’ «άγγιξε» το γκολ, με τον Κρέσπο να σουτάρει στην κίνηση και τον Μάρσαλ να αποκρούει. Έξι λεπτά μετά οι Θεσσαλονικείς είχαν και δοκάρι με κεφαλιά του Τζαβέλλα ενώ ο Τζαλμά είχε δύο άστοχα σουτ (39’, 41’) για να βρει δίχτυα. Στον αντίποδα, η Τβέντε απείλησε στο 20’, με τον Γιένσεν να στέλνει τη μπάλα πάνω από την εστία του Γλύκου.

Στην επανάληψη ο Ίβιτς πέρασε τον Μπίσεσβαρ στη θέση του Χαρίσι και ο ΠΑΟΚ έγινε πιο δημιουργικός. Μάλιστα και τα δύο γκολ του «δικεφάλου» ξεκίνησαν από τα πόδια του Ολλανδού. Στο 77’ ο Μπίσεσβαρ έβγαλε ωραία στον Μάτος, αυτός γύρισε στον Σάκχοφ και ο Ουκρανός με γυριστό σουτ «έγραψε» το 1-0.

Τέσσερα λεπτά μετά, ο Μπίσεσβαρ έβγαλε ωραία μπαλιά στον Τζάλμα, αυτός πετάχτηκε ανάμεσα στους αμυντικούς και με ωραία λόμπα «έγραψε» το 2-0. Ο ίδιος θα μπορούσε να ανοίξει νωρίτερα το σκορ έχοντας δύο μεγάλες χαμένες ευκαιρίες (59’, 75’). Το 2-0 ήταν τελικά το τελικό σκορ, αφού η Τβέντε δεν κατάφερε να απειλήσει την εστία του ΠΑΟΚ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.