Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Όλα μηδέν στο Ολυμπιακός-Μπριζ

Όλα μηδέν στο Ολυμπιακός-Μπριζ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
15/7/2016 22:16
Στο πιο δυνατό του φιλικό, ο Ολυμπιακός έμεινε στο 0-0 με την Κλάμπ Μπριζ, έχοντας φλύαρη υπεροχή στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα.

Ισόπαλο δίχως σκορ έληξε το φιλικό παιχνίδι του Ολυμπιακού με την πρωταθλήτρια Βελγίου, Κλάμπ Μπριζ. Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν την υπεροχή, ωστόσο έδειξαν ότι θέλουν δουλειά στο επιθετικό του κομμάτι, αφού δεν απείλησαν ιδιαίτερα την αντίπαλό τους. Αντίθετα, θετικά στοιχεία έδειξαν οι δύο γκολκίπερ, Καπίνο και Λεάλι πραγματοποιώντας κάποιες σωτήριες επεμβάσεις.

Όσον αφορά την αρχική ενδεκάδα, κάτω από τα δοκάρια βρέθηκε ο Καπίνο, δεξί μπακ ο Φιγκέιρας, αριστερά ο Ντε Λα Μπέγια και στόπερ οι Μποτία και Σιόβας. Η τριάδα στον άξονα συγκροτούνταν από Μιλιβόγιεβιτς, Μπουχαλάκη και Φορτούνη και η τριάδα στην επίθεση απαρτίζονταν από τους Πάρντο, Πουλίδο και Ιντέγιε.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα μπορούσαν να σκοράρουν από το ξεκίνημα του αγώνα, αφού στο 1ο λεπτό ο Ιντέγε βρήκε ωραία τον Πουλίδο, ο Μεξικανός μπήκε στην περιοχή αλλά δεν μπόρεσε να νικήσει τον Μπουτέγ. Αυτή ήταν μια από τις λίγες αξιόλογες ευκαιρίες στο ματς, αφού οι δύο ομάδες είχαν θέματα στην ανάπτυξη του παιχνιδιού.

Ο Ολυμπιακός απείλησε με δύο σουτ του Φορτούνη (12’, 31’) και ένα του Ιντέγε (22’), ενώ στο 33’ ο Καπίνο έδιωξε σωτήρια το σουτ του Ιθκιέρδο. Το χαμηλό τέμπο συνεχίστηκε στην επανάληψη. Οι «ερυθρόλευκοι» συνέχισαν να έχουν φλύαρη κατοχή, αφού οι τελικές πάσες δεν ήταν καλές και δεν έβγαιναν ευκαιρίες.

Από το 60’ ο Βίκτορ άρχισε τις αλλαγές, ρίχνοντας τους Λεάλι, Μανθάτης και Νοτμίνγκεζ, Μανουζακού, Ντουρμάζ, Καμπιάσο και Βούρο αντί των Καπίνο, Φορτούνη και Ιντέγιε, Ντε λα Μπέγια, Ντουρμάζ, Φιγκέιρας και Μιλιβόγεβιτς. Στο 72’ η Μπρίζ επωφελήθηκε το λάθος του Ντουρμάζ και είχε μεγάλη ευκαιρία για να προηγηθεί, όμως ο Λεάλι νίκησε σε τετ-α-τετ τον Πολινγκολί, κερδίζοντας το χειροκρότημα από τον «ερυθρόλευκο» πάγκο. Το παιχνίδι κύλισε χωρίς άλλες φάσεις και το 0-0 ήταν τον τελικό αποτέλεσμα.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.