Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σάντος: «Στην καρδιά μου όλοι οι Έλληνες»

Σάντος: «Στην καρδιά μου όλοι οι Έλληνες»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
11/7/2016 03:05
Ο Φερνάντο Σάντος δεν ξέχασε για ακόμα μια φορά την Ελλάδα, σπεύδοντας να ευχαριστήσει τους Έλληνες, μιλώντας στα ελληνικά κατά τη διάρκεια των δηλώσεών του στη μεικτή ζώνη.

Η Πορτογαλία κατέκτησε την κορυφή της Ευρώπης για πρώτη φορά στην ιστορία της και ο Φερνάντο Σάντος, στη μεγαλύτερη στιγμή της καριέρας του, δεν ξέχασε τους Έλληνες.

Μιλώντας στα ελληνικά σε πορτογαλικό Μέσο, ο Πορτογάλος τεχνικός ευχαρίστησε τους Έλληνες, τονίζοντας πως όλοι είναι στην καρδιά του:

«Ευχαριστώ πολύ όλους τους Έλληνες. Είστε όλοι στην καρδιά μου», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Σάντος μιλώντας στα ελληνικά. Ο ίδιος πρόσθεσε: «Αξίζαμε αυτή τη νίκη. Αυτή η ομάδα αποτελείται από πολλούς νέους παίκτες, πιστεύω ότι έχουμε σπουδαίο μέλλον. Ήρθε η ώρα να πανηγυρίσουμε. Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους μας υποστήριξαν, από τη φάση των ομίλων μέχρι το τέλος της διοργάνωσης. Αυτή στιγμή θέλω να πάω σπίτι να φιλήσω τη μητέρα μου, τη γυναίκα μου, τα παιδιά μου, όλους τους φίλους μου.

Πάντα έλεγα στους παίκτες μου ότι έχουμε πολύ ταλέντο και ποιότητα. Κι ό,τι αυτό θα είναι πάνω απ΄' όλα που θα μας οδηγούσε στην επιτυχία. Θα έπρεπε να παλέψουμε κάθε ματς κι αν το κάναμε αυτό θα μπορούσαμε να βγούμε πρωταθλητές Ευρώπης. Αυτό ήταν πάντα το μήνυμά μου κι αυτό μας οδήγησε σήμερα και το κάναμε πράξη. Είναι μία νίκη της Πορτογαλίας, για όλο το έθνος, όχι του Φερνάντο Σάντος. Εννοείται ότι δεν συγκρίνεται με το 2004, αλλά το περιμέναμε πώς και πώς
», ανέφερε μεταξύ άλλων.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.