Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Νίκησε και άρεσε η ΑΕΚ

Νίκησε και άρεσε η ΑΕΚ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
9/7/2016 23:13
Η ΑΕΚ επικράτησε με 2-0 της Κορόνα Κιέλτσε, δείχνοντας καλά στοιχεία απέναντι σε πιο έτοιμη ομάδα. Μάνταλος (65') και Αραβίδης (74') τα γκολ για την «Ένωση».

Το δεύτερο φιλικό επί ολλανδικού εδάφους έδωσε η ΑΕΚ, η οποία κέρδισε με 2-0 την πιο έτοιμη Κορόνα Κιέλτσε καθώς σε λίγες ημέρες οι Πολωνοί αντιμετωπίζουν την Ζαγκλεμπιέ για τη έναρξη του πρωταθλήματος.

Ο Τιμούρ Κετσπάγια παρέταξε την Ένωση με διάταξη 4-2-3-1 και τους Ανέστη- Γκάλο, Κολοβέτσιο, Τσιγκρίνσκι, Ντίντακ - Γιόχανσον, Σιμόες - Βάργκας, Μάνταλο, Μπαρμπόσα – Μπακασέτα, με τον τελευταίο να δοκιμάζεται σε ρόλο φορ.

Η «Ένωση» είχε την υπεροχή στο πρώτο μέρος, δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα ανασταλτικά και ολοκλήρωσε το πρώτο ημίχρονο με 7 τελικές, με τις 4 να είναι στην εστία. Στο 4’ ο Πέσκοβιτς έδιωξε το σουτ του Μπακασέτα και στο 26’ απέκρουσε εντυπωσιακά το σουτ του Βάργκας. Στο 31’ η απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μάνταλου χτύπησε στο δοκάρι, ενώ στο 43’ ο άσος της ΑΕΚ βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση για γκολ, όμως το σουτ του ήταν άστοχο.

Στο δεύτερο μέρος ο Κετσπάγια πέρασε στο ματς τους Πλατέλλα, Αραβίδη και Μπακάκη αντί των Βάργκας, Γκάλο και Μπαρμπόσα. Η ΑΕΚ ανέβασε την απόδοση της και στο 65’ άνοιξε το σκορ με μονοκόμματο σουτ του Μάνταλου. Την ασίστ έδωσε ο Αραβίδης, ο οποίος στο 74' χρίστηκε σκόρερ. Ο Ζόριτς έκανε τη συρτή σέντρα και ο Αραβίδης με πλασέ στην κίνηση «έγραψε» το 2-0. Κατόπιν, οι δύο ομάδες προχώρησαν σε νέες αλλαγές και το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.