Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Έδειξε βελτίωση ο Ολυμπιακός (video)

Έδειξε βελτίωση ο Ολυμπιακός (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
9/7/2016 00:32
Ο Ολυμπιακός στο πρώτο δυνατό του τεστ, αναδείχθηκε ισόπαλος 2-2 με την Γάνδη παίζοντας κατά διαστήματα ωραίο ποδόσφαιρο. Φορτούνης και Ιντέγε τα «ερυθρόλευκα» γκολ, πρώτη για Ντε Λα Μπέγια.

Στο πρώτο του φιλικό επί βελγικού εδάφους, ο Ολυμπιακός ήρθε ισόπαλος 2-2 με την Γάνδη, βγάζοντας πολλά καλά στοιχεία αλλά και αμυντικές αδυναμίες.

Ο Βίκτορ Σάντσεθ επέλεξε σύστημα 4-3-3 προτιμώντας τους Καπίνο, Βούρο, Μποτία, Σιόβα, Τσιμίκα, Μιλιβόγεβιτς, Μανιάτη, Μπουχαλάκη, Φορτούνη, Πάρντο και Ιντέγε. Οι «ερυθρόλευκοι» μπήκαν ορεξάτα στο ματς και είχαν φάσεις για ένα γρήγορο γκολ. Τα σουτ των Φορτούνη (3’) και Πάρντο (9’) κόντραραν σε αμυντικούς, ενώ στο 15’ ο Ιντέγε έφυγε στην κόντρα αλλά νικήθηκε από τον Τελέν στο τετ-α-τετ.

Στο πρώτο μισάωρο η Γάνδη δεν κατάφερε να απειλήσει με αξιώσεις την εστία του Ολυμπιακού, ωστόσο στο 31’ κατάφερε να πάρει το προβάδισμα με μακρινό σουτ του Σάιμον, αιφνιδιάζοντας τον Καπίνο. Τρία λεπτά μετά ο γκολκίπερ των «ερυθρόλευκων» νίκησε τον Περμπέ σε τετ-α-τετ και στο 38’ ο Ολυμπιακός έφερε το σκορ στα ίσα. Μετά από εκτέλεση φάουλ του Φορτούνη, ο Ιντέγε έπιασε την κεφαλιά στην «καρδιά» της αντίπαλης άμυνας και ισοφάρισε το σκορ σε 1-1.

Τελικά η Γάνδη κατάφερε να πάει με προβάδισμα στα αποδυτήρια, με τον Περπέ να μετουσιώνει σε γκολ το πέναλτι που υπέπεσε ο Σιόβας για χέρι στην περιοχή. Στο ξεκίνημα της επανάληψης, ο Βίκτορ προχώρησε στις πρώτες αλλαγές, περνώντας στο ματς τους Ντομίνγκες, Ζντιέλαρ και Πουλίδο αντί των Ιντέγε, Μιλιβόγεβιτς και Μανιάτη.

Στο 54’ η Γάνδη είχε ευκαιρία για 3ο γκολ, με τον Σάιμον να περνά τον Μποτία αλλά όχι και τον Καπίνο, ο οποίος έσωσε το γκολ. Το 3-1 δεν έγινε και στο 58’ ο Ολυμπιακός ισοφάρισε σε 2-2 με τρομερό σουτ του Φορτούνη.

Μετά τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα, οι δύο προπονητές προχώρησαν σε αρκετές αλλαγές, με τον Βίκτορ να περνά στο ματς τους Ρέτσο, Ντα Κόστα, Ντε λα Μπέγια, Μανθάτη, Κασάμι και Σεμπά αντί των Σιόβα, Μποτία, Τσιμίκα, Πάρντο, Μπουχαλάκη και Φορτούνη.

Στο 67’ ο Ολυμπιακός θα μπορούσε να ξαναπάρει το προβάδισμα έχοντας δοκάρι με ωραίο σουτ του Τσόρι από το ημικύκλιο. Στο 73' Πουλίδο και Τσόρι συνεργάστηκαν ωραία, αλλά το σουτ του Αργεντινού έφυγε ψηλά άουτ. Στο 88’ ο Τσόρι δοκίμασε ξανά το πόδι του, όμως η μπάλα πέρασε και πάλι πάνω από τα δοκάρια. Στο 90’ η Γάνδη είχε καλή στιγμή με προσωπική ενέργεια του Ράμαν, ο οποίος έφτασε μέχρι απέναντι στον Καπίνο αλλά έστειλε την μπάλα άουτ, στην τελευταία φάση του αγώνα.

Ανεπίσημο ντεμπούτο έκανε ο Ντε λα Μπέγια, ο οποίος είχε καλές μεταβιβάσεις και αρκετά τρεξίματα. Καλές εντυπώσεις άφησαν και οι νεαροί Βούρος, Ρέτσος.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.