Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Παραιτήθηκε ο Μαρτίνο από την Αργεντινή

Παραιτήθηκε ο Μαρτίνο από την Αργεντινή

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
6/7/2016 00:57
Παρελθόν από τον πάγκο της Εθνικής Αργεντινής αποτελεί ο Τάτα Μαρτίνο, καθώς ο Αργεντινός τεχνικός υπέβαλε την παραίτηση του μετά τη νέα αποτυχία της «αλμπισελέστε» στον τελικό του Κόπα Αμέρικα.

Λίγες μέρες μετά την απόφαση του Λιονέλ Μέσι να σταματήσει από την Εθνική Αργεντινής, ο Τάτα Μαρτίνο υπέβαλε την παραίτηση του από τον πάγκο της «αλμπισελέστε».

Ο Αργεντινός προπονητής είχε συνάντηση με τους ανθρώπους της ομοσπονδίας και στη συνέχεια αποφάσισε να αφήσει τη θέση του. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ομοσπονδίας, οι δύο πλευρές είχαν διαφωνία στην αποστολή εν όψει των Ολυμπιακών Αγώνων. Πάντως, στην Αργεντινή γράφουν ότι ο 53χρονος τεχνικός αποφάσισε να αποχωρήσει, επειδή δεν του επέτρεψαν να οδηγήσει την ομάδα στη διοργάνωση του Ρίο.

Ο Μαρτίνο ανέλαβε την Αργεντινή μετά το Μουντιάλ του 2014 και οδήγησε την ομάδα σε δύο σερί τελικούς στο Κόπα Αμέρικα, γνωρίζοντας ισάριθμες ήττες από την Χιλή. Όσον αφορά τον αντικαταστάτη του, κυκλοφορούν φήμες που θέλουν τον Μαρσέλο Μπιέλσα ως επικρατέστερο για τη θέση, παρά το ενδιαφέρον της Λάτσιο για τον Αργεντινό τεχνικό.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.