Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Euro 2016: Με πεντάρα στους «4» η Γαλλία

Euro 2016: Με πεντάρα στους «4» η Γαλλία

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
3/7/2016 23:52
Η Γαλλία διέλυσε με 5-2 την Ισλανδία στο Παρίσι και «σφράγισε» την πρόκριση για τα ημιτελικά, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει την παγκόσμια πρωταθλήτρια, Γερμανία. Δύο γκολ ο Ζιρού, γκολ και δύο ασίστ για Γκριεζμάν.

Επίδειξη δύναμης έκανε η Γαλλία κόντρα στην Ισλανδία. Οι «τρικολόρ» εμφανίστηκαν υποψιασμένοι μετά το κάζο των Άγγλων και διέλυσαν με 5-2 τους Ισλανδούς, «σφραγίζοντας» το εισιτήριο για τα ημιτελικά.

Τα όνειρα των Ισλανδών για ακόμα ένα μεγάλο αποτέλεσμα «έσβησαν» στο πρώτο μέρος, με τους Γάλλους να πετυχαίνουν τέσσερα γκολ. Μόλις στο 12’ ο Ζιρού άνοιξε το σκορ με κοντινό πλασέ, ενώ στο 20’ ο Πογκμπά πήδηξε ψηλότερα απ’ όλους, μετά την εκτέλεση κόρνερ του Γκριεζμάν, «γράφοντας» το 2-0.

Η Ισλανδία δεν κατάφερε να αντιδράσει και στο 42’ ο Παγιέτ «κλείδωσε» τη νίκη των διοργανωτών με ωραίο σουτ. Τρία λεπτά μετά, ο Γκριεζμάν εκμεταλλεύτηκε την εξαιρετική πάσα του Ζιρού και ανέβασε ακόμα περισσότερο τον δείκτη του σκορ. Το γκολ ήταν το 100ο στη φετινή διοργάνωση, ενώ για πρώτη φορά μια ομάδα πετυχαίνει τέσσερα γκολ σε ένα ημίχρονο.

Στο δεύτερο μέρος η Ισλανδία κατάφερε να κάνει πιο… γλυκιά την ήττα, πετυχαίνοντας δύο γκολ με τους Σίγκτορσον (56’) και Μπιάρνασον (84’). Από την πλευρά της, η Γαλλία κατάφερε να πετύχει και 5ο τέρμα με τον Ζιρού (59’), ο οποίος έγινε ο πρώτος Γάλλος στην ιστορία του θεσμού με δύο γκολ και μία ασίστ σε ένα παιχνίδι της διοργάνωσης.

Το 5-2 ήταν το τελικό αποτέλεσμα και η Γαλλία ετοιμάζεται για το μεγάλο παιχνίδι απέναντι στην Γερμανία. Η ομάδα που θα κερδίσει θα βρει στον τελικό τον νικητή του Πορτογαλία-Ουαλία.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.