Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ανακοίνωσε Μπεν Αρφά η Παρί Σεν Ζερμέν

Ανακοίνωσε Μπεν Αρφά η Παρί Σεν Ζερμέν

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
1/7/2016 16:43
Την απόκτηση του Χατέμ Μπεν Αρφά για τα επόμενα δύο χρόνια ανακοίνωσε η Παρί Σεν Ζερμέν, με τον Γάλλο μεσοεπιθετικό να υπογράφει ως ελεύθερος από τη Νις.

Παίκτης της Παρί Σεν Ζερμέν είναι και επίσημα ο Χατέμ Μπεν Αρφά. Ο Γάλλος μεσοεπιθετικός πραγματοποίησε τρομερή σεζόν με τη φανέλα της Νις (18 γκολ, 6 ασίστ σε 37 παιχνίδια) και την Πέμπτη (1/7) έβαλε την υπογραφή του σε διετές συμβόλαιο με τους Παριζιάνους.

Ο 29χρονος κατάφερε να αναστήσει την καριέρα του στην Νις και υπέγραψε ως ελεύθερος στους πρωταθλητές Γαλλίας, αποτελώντας μια από τις πρώτες κινήσεις της Παρί μετά την πρόσληψη του Ουνάι Έμερι.

Οι «πρωτευουσιάνοι» δεν μένουν εκεί, αφού είναι μια «ανάσα» από την απόκτηση του Γκεγκόρζ Κριχόβιακ. Ο Πολωνός μέσος της Σεβίλλη επιβεβαίωσε ότι οι δύο ομάδες βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις για την απόκτηση του και όπως όλα δείχνουν ο 26χρονος θα ακολουθήσει τον Έμερι στο Παρίσι. Παράλληλα, η Παρί φέρεται ότι έχει κλείσει και τον Βέλγο διεθνή Τομά Μενιέ προκειμένου να καλύψει το κενό του Γκρεγκορί Φαν ντερ Βιλ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.