Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Προβάρει τα πράσινα ο Χουλτ

Προβάρει τα πράσινα ο Χουλτ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
29/6/2016 17:46
Πολύ κοντά στην απόκτηση του Νίκλας Χουλτ βρίσκεται ο Παναθηναϊκός. Οι «πράσινοι» ήρθαν σε συμφωνία τόσο με τη Νις όσο και με τον Σουηδό μεσοαμυντικό, ο οποίος αναμένεται στην Αθήνα για ιατρικές εξετάσεις και υπογραφές. Υπογράφει και ο Ιμπάρμπο.

Προβάρει τα πράσινα ο Νίκλας Χουλτ. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο Παναθηναϊκός τα βρήκε σε όλα με την Νις για την απόκτηση του Σουηδού μεσοαμυντικού και απομένουν μόνο οι λεπτομέρειες προκειμένου να φορέσει τη φανέλα με το τριφύλλι.

Οι «πράσινοι» συμφώνησαν να καταβάλουν στη Νις ένα ποσό της τάξεως των 300 χιλιάδων ευρώ και ο 26χρονος μέσος (αγωνίζεται και ως αριστερός μπακ) αναμένεται ακόμα και σήμερα στην Αθήνα για τις ιατρικές εξετάσεις.

Εφ' όσον όλα κυλήσουν ομαλά, ο Χουλτ αναμένεται να ταξιδέψει άμεσα στην Ολλανδία προκειμένου να ενσωματωθεί στην προετοιμασία της ομάδας στο Τέγκελεν.

Την ίδια ώρα, ο Βίκτορ Ιμπάρμπο πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις και αναμένεται να ανακοινωθεί άμεσα η απόκτησή του με τη μορφή δανεισμού από την Κάλιαρι.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.