Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Στη Νότιγχαμ Φόρεστ ο Βέλλιος

Στη Νότιγχαμ Φόρεστ ο Βέλλιος

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
29/6/2016 16:33
Ποδοσφαιριστής της Νότιγχαμ Φόρεστ είναι και επίσημα ο Απόστολος Βέλλιος. Ο Έλληνας επιθετικός ταξίδεψε στην Αγγλία και έβαλε την υπογραφή του σε τετραετές συμβόλαιο με την ομάδα της Τσάμπιονσιπ.

Στην Αγγλία επιστρέφει ο Απόστολος Βέλλιος. Ο διεθνής επιθετικός αποτελεί και επίσημα παίκτη της Νότιγχαμ Φόρεστ, με την ιστορική αγγλική ομάδα να ανακοινώνει την Τετάρτη την απόκτηση του για τα επόμενα τέσσερα χρόνια.

Ο 24χρονος άσος σημείωσε 13 γκολ και 3 ασίστ σε 32 παιχνίδια με τη φανέλα του Ηρακλή και θα αγωνιστεί ξανά στην Αγγλία μετά τη θητεία του στην Έβερτον. Όσον αφορά το ποσό της μεταγραφής, αυτό φέρεται ότι αγγίζει τα 1,2 εκατ. ευρώ.

Η ανακοίνωση του Ηρακλή:


«Η ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ 1908 ανακοινώνει ότι συμφώνησε για την μεταγραφή του ποδοσφαιριστή μας Απόστολου Bέλλιου στη Νότιγχαμ Φόρεστ, μια ιστορική ομάδα που αγωνίζεται στην Τσάμπιονσιπ της Αγγλίας.

Είμαστε υπερήφανοι που ο Απόστολος Βέλλιος θα είναι σε θέση να αποδείξει τις ικανότητες του και να ξεδιπλώσει το αστείρευτο ποδοσφαιρικό του ταλέντο στο εξωτερικό, σε ένα πολύ δύσκολο και απαιτητικό πρωτάθλημα, ως ένα ταλέντο που ξεκίνησε και ανδρώθηκε στον Ηρακλή Θεσσαλονίκης.

Η ομάδα μας εκφράζει την πολύ μεγάλη ευγνωμοσύνη της για τη συμβολή και τις προσπάθειές του κατά τη διάρκεια της φετινής σεζόν και του αναγνωρίζει την τεράστια διαφορά που έκανε τόσο ατομικά, εντός του αγωνιστικού χώρου, όσο και στον ρόλο του ως πρότυπο για τους νεότερους παίκτες μας και για τις ακαδημίες.

Του ευχόμαστε κάθε επιτυχία και ευτυχία στην καριέρα του».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.