Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Στην ΑΕΚ ο Μπακασέτας

Στην ΑΕΚ ο Μπακασέτας

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
28/6/2016 20:33
Την απόκτηση του Τάσου Μπακασέτα για τα επόμενα τρία χρόνια ανακοίνωσε η ΑΕΚ. «Να πανηγυρίσω τίτλους με την ομάδα» δήλωσε ο Έλληνας άσος, που θα πετάξει για Πολωνία με την υπόλοιπη αποστολή.

Παίκτης της ΑΕΚ είναι και με τη… βούλα ο Τάσος Μπακασέτας. Ανήμερα των 23ών γενεθλίων του, ο διεθνής μεσοεπιθετικός υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με την «Ένωση» και την Τετάρτη (29/6) θα πετάξει για Πολωνία με την υπόλοιπη αποστολή για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της «Ένωσης».

«Είναι το μεγαλύτερο βήμα στην καριέρα μου. Είμαι χαρούμενος που ανήκω στην οικογένεια της ΑΕΚ. Προέρχομαι από την καλύτερη με διαφορά σεζόν της καριέρας μου και θέλω να ευχαριστήσω για τη βοήθειά τους και τους συμπαίκτες μου αλλά και το προπονητικό επιτελείο του Πανιωνίου» δήλωσε ο Έλληνας άσος και πρόσθεσε:

«Αισθάνομαι λίγο περίεργα που σήμερα υπέγραψα και αύριο πρέπει να μπω στο αεροπλάνο για να πάω την προετοιμασία, αλλά είχα ένα προαίσθημα ότι κάπως έτσι θα γινόταν, αφού σήμερα είναι τα γενέθλιά μου. Πρόκειται σίγουρα για τα καλύτερα γενέθλια της ζωής μου ως τώρα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά τους στόχους του, δήλωσε: «Στόχος μου είναι να πανηγυρίσω τίτλους με την ΑΕΚ και θέλω του χρόνου τέτοια μέρα να έχουμε κατακτήσει κάποιον τίτλο. Ξέρω ότι η ΑΕΚ έχει μακρά παράδοση απόκτησης μεγάλων παικτών από τον Πανιώνιο, όπως ο Κώστας Νεστορίδης και ο Θωμάς Μαύρος, και θα ήθελα να γίνω κι εγώ σημαντικό μέρος της ιστορίας της ομάδας».

Η ανακοίνωση και το βιογραφικό του παίκτη όπως το παρουσιάζει η ΠΑΕ:


Στην ΑΕΚ ο Μπακασέτας
«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Τάσο Μπακασέτα για τα επόμενα τρία χρόνια.

Ο Τάσος Μπακασέτας γεννήθηκε στις 28/6/1993 και ο τόπος καταγωγής του είναι η Νεμέα. Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική καριέρα του από τα τμήματα υποδομής του Αστέρα Τρίπολης και το 2010 προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα του συλλόγου. Εκανε ντεμπούτο στη Super League στις 18/4/10 στον αγώνα ΑΕΚ-Αστέρα Τρίπολης 2-0, σε ηλικία 16 ετών και 284 ημερών.

Δόθηκε δανεικός στον Θρασύβουλο Φυλής το 2011 και στον Αρη το 2014 και από τον Ιανουάριο του 2015 ανήκε στον Πανιώνιο, με τον οποίον αγωνίστηκε σε 42 αγώνες της μεγάλης κατηγορίας και σημείωσε 12 γκολ.

Ήταν ο πρώτος σκόρερ της ομάδας του στην περασμένη σεζόν με 12 γκολ σε συνολικά 36 επίσημα ματς σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο. Έχει υπάρξει μέλος της εθνικής Νέων (έπαιξε στον τελικό του ευρωπαϊκού Νέων 2012) και Ελπίδων και πλέον μετράει και δύο συμμετοχές με την Εθνική Ανδρών στα πρόσφατα φιλικά της Αυστραλίας»

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.