Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Euro 2016: Brexit!

Euro 2016: Brexit!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
27/6/2016 23:52
Έξω από την Ευρωπαϊκή Ένωση, έξω και από το Euro! H Ισλανδία κέρδισε με 2-1 την Αγγλία και την απέκλεισε από τη συνέχεια της διοργάνωσης, πραγματοποιώντας μια από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις στην ιστορία του θεσμού.

Η Αγγλία προηγήθηκε από το 4ο λεπτό κόντρα στην Ισλανδία, όμως οι Ισλανδοί έκαναν την μεγάλη ανατροπή (2-1) και εξασφάλισν την πρόκριση για τα προημιτελικά του Euro, εκεί όπου θα αντιμετωπίσουν την Γαλλία.

Κανείς δεν περίμενε τέτοια εξέλιξη όταν στο 4ο λεπτό ο Ρούνεϊ μετουσίωσε σε γκολ το πέναλτι που κέρδισε ο Στέρλινγκ από τον Χάλτορσον. Οι Ισλανδοί δεν πτοήθηκαν και στο επόμενο λεπτό έφεραν το σκορ στα ίσα με τον αμαρκάριστο Ράγκναρ Σίγκουρντσον.

Αυτή ήταν μόνο η αρχή, αφού στο 18’ ο Σίγκορτσον εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια της αγγλικής άμυνας και ολοκλήρωσε την ανατροπή για την Ισλανδία.

Η Αγγλία δεν κατάφερε να αντιδράσει και στο 55’ η Ισλανδία βρέθηκε κοντά σε ένα τρίτο γκολ, με τον Χαρτ να μπλοκάρει το ανάποδο ψαλίδι του Σίγκουρνστον. Τα «τρία λιοντάρια» δυσκολεύονταν να διασπάσουν την άμυνα των Ισλανδών και η καλύτερη τους ευκαιρία ήρθε στο 79’, με τον Κέιν να αστοχεί μόνος του από το ύψος της μικρής περιοχής.

Στο 84’ ο Χαρτ έδιωξε σωτήρια το σουτ του Γκούναρσον και δυο λεπτά μετά ο Χότζον έριξε στο ματς τον Ράσφορντ. Ο νεαρός άσος έδωσε ενέργεια στην Αγγλία και στο 90’ είχε καλή στιγμή για να σκοράρει, με τον Χάλντορσον να διώχνει σε κόρνερ την προσπάθεια του. Το 1-0 έμεινε μέχρι το φινάλε και η Ισλανδία «σφράγισε» το εισιτήριο για τα προημιτελικά.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.