Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Αποχωρεί από την Αργεντινή ο Μέσι, ακολουθούν Αγκουέρο-Μασεράνο

Αποχωρεί από την Αργεντινή ο Μέσι, ακολουθούν Αγκουέρο-Μασεράνο

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
27/6/2016 14:56
Η νέα αποτυχία της Αργεντινής σε τελικό φέρνει ραγδαίες εξελίξεις, με τον Λιονέλ Μέσι να ανακοινώνει την απόσυρση του από την «αλμπισελέστε». Αποχωρούν και οι Μασεράνο, Αγκουέρο

Την επιθυμία του να μην συνεχίσει στην Εθνική Αργεντινής ανακοίνωσε ο Λιονέλ Μέσι, λίγη ώρα μετά το χαμένο τελικό της «αλμπισελέστε» απέναντι στη Χιλή για το επετειακό Κόπα Αμέρικα. Ο σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα βρίσκονταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και ο ίδιος ανακοίνωσε την επιθυμία του να αποχωρήσει, αν και άφησε ένα μικρό «παράθυρο» να συνεχίσει:

«Δεν είναι εύκολο να προχωρήσουμε σε αναλύσεις τώρα. Αυτό που σκέφτομαι είναι πως πρέπει να σταματήσω από την εθνική ομάδα. Έχουμε φτάσει σε τέσσερις τελικούς, το θέλαμε πολύ, όμως δεν τα καταφέραμε. Νομίζω πως αυτό είναι το τέλος. Αυτό νιώθω. Νομίζω πως έχω πάρει την απόφασή μου Η παρουσία στον τελικό δεν είναι αρκετή για εμένα προσωπικά και νομίζω το ίδιο ισχύει και για τους υπόλοιπους. Δεν είναι κάτι με το οποίο μπορώ να συμβιβαστώ. Χάσαμε πάλι στα πέναλτι, ενώ και εγώ από την πλευρά μου αστόχησα».

Τον ίδιο δρόμο φέρεται ότι θα ακολουθήσουν οι Χαβιέρ Μασεράνο και Σέρχιο Αγκουέρο, με τον τελευταίο να προαναγγέλει κύμα αποχωρήσεων από την Αργεντινή.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.