Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Euro 2016: «Καθάρισε» με Γκριεζμάν

Euro 2016: «Καθάρισε» με Γκριεζμάν

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
26/6/2016 17:58
Με τον Γκριεζμάν να πετυχαίνει δύο γκολ σε τρία λεπτά (58’, 61’), η Γαλλία κέρδισε με ανατροπή (2-1) την Ιρλανδία και «σφράγισε» το εισιτήριο για τα προημιτελικά. Προηγήθηκαν με Μπρέιντι (2’ πεν.) οι Ιρλανδοί, που έμειναν με δέκα από το 66’ λόγω αποβολής του Νταφ.

Την πρόκριση στα προημιτελικά του Euro εξασφάλισε η Γαλλία. Με πρωταγωνιστή τον Γκριεζμάν, οι «τρικολόρ» κέρδισαν με ανατροπή (2-1) την Ιρλανδία και «σφράγισαν» το εισιτήριο για τους «8», εκεί όπου θα αντιμετωπίσουν τον νικητή του Αγγλία-Ισλανδία.

Η Ιρλανδία σόκαρε τους διοργανωτές, παίρνοντας το προβάδισμα από το 2ο λεπτό χάρη σε εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Μπρέιντι. Το γκολ επηρέασε την ομάδα του Ντεσάμπ, η οποία τα βρήκε σκούρα στο πρώτο μέρος και κινδύνεψε σε κάποιες περιπτώσεις με ένα δεύτερο τέρμα.

Το 1-0 έμεινε μέχρι το ημίχρονο ωστόσο στην επανάληψη ανέλαβε ο Γκριεζμάν. Στο 58’ ο άσος της Ατλέτικο μείωσε σε 2-1 με εξαιρετική κεφαλιά και τρία λεπτά μετά ολοκλήρωσε την ανατροπή με ψύχραιμο πλασέ εντός περιοχής. Ο ίδιος δεν έμεινε εκεί, αφού στο 66’ κέρδισε την αποβολή του Νταφ μισό μέτρο έξω από τη μεγάλη περιοχή.

Η Γαλλία είχε ευκαιρίες και δοκάρι με τον Ζινιάκ για να πετύχει ένα τρίτο γκολ, όμως το τελικό 2-1 ήταν αρκετό για να της δώσει την πρόκριση στα προημιτελικά.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.