Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κόπα Αμέρικα: Στον τελικό με τεσσάρα η Αργεντινή

Κόπα Αμέρικα: Στον τελικό με τεσσάρα η Αργεντινή

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
22/6/2016 14:40
Με πρωταγωνιστή τον Λιονέλ Μέσι (γκολ και δύο ασίστ) η Αργεντινή διέλυσε με 4-0 τις ΗΠΑ και εξασφάλισε πανηγυρικά την πρόκριση για τον τελικό του Κόπα Αμέρικα, όπου θα αντιμετωπίσει τον νικητή του Χιλή-Κολομβία.

Σε τελικό του Κόπα Αμέρικα για δεύτερη διαδοχική χρονιά προκρίθηκε η Αργεντινή. Η «αλμπισελέστε» διέλυσε με 4-0 τις ΗΠΑ στο Χιούστον και εξασφάλισαν το εισιτήριο για τον τελικό της επετειακής διοργάνωσης.

Η ομάδα του Τάτα Μαρτίνο «καθάρισε» από το πρώτο μέρος την υπόθεση νίκη, έχοντας πρωταγωνιστή τον Λιονέλ Μέσι. Μόλις στο 3’ ο «Λίο» έβγαλε τρομερή ασίστ στον Λαβέτσι για το 1-0, ενώ στο 32’ ο σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα διπλασίασε το προβάδισμα της ομάδας του με αριστουργηματική εκτέλεση φάουλ.

Μάλιστα με αυτό το γκολ ο Μέσι έφτασε τα 55 με το εθνόσημο και έγινε αυτόματα ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της Εθνικής Αργεντινής, ξεπερνώντας τον Γκαμπριέλ Μπατιστούτα.

Στο 50’ ο Ιγκουαΐν νίκησε με διπλή προσπάθεια τον Γκουζάν για το 3-0 και στο 86’ ο «Πιπίτα» εκμεταλλεύτηκε την ασίστ του Μέσι, διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα.



Το ιστορικό γκολ του Μέσι:




Ο άσχημος τραυματισμός του Λαβέτσι (χάνει τον τελικό):



Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.