Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Euro 2016: Στους «16» η Πολωνία, παίζει με Ελβετία

Euro 2016: Στους «16» η Πολωνία, παίζει με Ελβετία

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
21/6/2016 21:03
Με γκολ του Μπλαστσικόβσκι (54'), η Πολωνία κέρδισε με 1-0 την Ουκρανία και προκρίθηκε στους «16», όπου θα αντιμετωπίσει την Ελβετία. Τελευταίοι χωρίς βαθμό και γκολ οι Ουκρανοί.

Η Πολωνία κέρδισε με 1-0 την Ουκρανία και τερμάτισε στην 2η θέση του ομίλου, υστερώντας στην ισοβαθμία με τους Γερμανούς. Οι Πολωνοί προκρίθηκαν στα νοκ-άουτ για πρώτη φορά στην ιστορία τους και θα αντιμετωπίσουν την Ελβετία, στο παιχνίδι που θα ανοίξει την αυλαία της φάσης των «16».

«Χρυσός» σκόρερ για τους «άσπρους αετούς» ήταν ο Μπλαστσικόβσκι, πετυχαίνοντας το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης στο 54ο λεπτό. Η βαθμολογικά αδιάφορη Ουκρανία είχε ευκαιρίες για να φέρει το σκορ στα ίσα όμως το τελικό 1-0 έστειλε τους Πολωνούς στους «16»

Το ματς:


Euro 2016: Στους «16» η Πολωνία, παίζει με Ελβετία
Η Πολωνία μπήκε δυνατά από το ξεκίνημα του αγώνα, απειλώντας για πρώτη φορά στο 3ο λεπτό, με τον Πιάτοφ να σταματά τον Μίλικ. Στο επόμενο λεπτό ο Λεβαντόφσκι βρέθηκε ολομόναχος εντός περιοχής, όμως το πλασέ του ήταν άστοχο.

Η Ουκρανία ήταν βαθμολογικά αδιάφορη, όμως στο 9’ έφτασε κοντά στο γκολ, με τον Πάζνταν να κόβει σωτήρια τους Ζοζούλια και Γιαρμολένκο. Στο 16’ οι Ουκρανοί ζήτησαν πέναλτι σε μαρκάρισμα στον Γιαρμολένκο και στο επόμενο λεπτό ο επιθετικός της Ντιναμό Κιέβου βρέθηκε απέναντι στον Φαμπιάνσκι, αλλά έστειλε τη μπάλα άουτ.

Οι Ουκρανοί είχαν την υπεροχή στο πρώτο μέρος και στο ξεκίνημα της επανάληψης ο Ναβάλκα πέρασε στο ματς τον Μπλαστσικβσκι. Ο Πολωνός αποδείχθηκε «χρυσή» αλλαγή, καθώς στο 54’ άνοιξε το σκορ με ωραία ενέργεια, δίνοντας το προβάδισμα στην ομάδα του.

Δύο λεπτά αργότερα ο Καπούστκα αστόχησε από κοντά, ενώ στο 72’ ο Ζίντσενκο βρέθηκε με τη μπάλα στο ύψος του πέναλτι, αλλά το σουτ του ήταν αποκαρδιωτικό. Οχτώ λεπτά μετά, η γυριστή κεφαλιά του Ζοζούλια έφυγε μόλις άουτ και στο 83’ ο Φαμπιάνσκι πραγματοποίησε εξαιρετική επέμβαση σε σουτ του Ροτάν.

Παρά την πίεση των Ουκρανών, το 1-0 έμεινε μέχρι το φινάλε και η Πολωνία «σφράγισε» το εισιτήριο για τους «16» χωρίς να δεχτεί γκολ.

Η τελική βαθμολογία του 3ου ομίλου:


1. Γερμανία 7 (3-0)
2. Πολωνία 7 (2-0)
3. Βόρειος Ιρλανδία 3 (2-2)
4. Ουκρανία 0 (0-5)

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.