Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Γιουρόπα Λιγκ: Με Όντ ή Μάριεχαμν ο ΠΑΣ Γιάννινα

Γιουρόπα Λιγκ: Με Όντ ή Μάριεχαμν ο ΠΑΣ Γιάννινα

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
20/6/2016 15:49
Τον νικητή του ζευγαριού Οντ Γκρένλαντ-Μάριεχαμν θα αντιμετωπίσει ο ΠΑΣ Γιάννινα στον 2ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ, όπως προέκυψε στην κλήρωση της Δευτέρας (20/6).

Η νορβηγική Οντ Γκρένλαντ ή η φινλανδική Μάριεχαμν θα είναι ο πρώτος ευρωπαϊκός αντίπαλος στην ιστορία του ΠΑΣ Γιάννινα.

Οι Γιαννιώτες πήραν την θέση του Πανιωνίου στη διοργάνωση και το σίγουρο είναι ότι θα ταξιδέψουν στην Σκανδιναβία. Tο πρώτο ματς θα γίνει στις 14 Ιουλίου στην έδρα του αντιπάλου, ενώ η ρεβάνς θα διεξαχθεί μια εβδομάδα αργότερα (21/7) στους «Ζωσιμάδες», το οποίο μέσα στην εβδομάδα θα περάσει από έλεγχο προκειμένου να κριθεί κατάλληλο, τουλάχιστον για τα προκριματικά.

Ο ΠΑΣ θα μάθει τον αντίπαλο του μια εβδομάδα πριν το πρώτο του παιχνίδι, καθώς Οντ και Μάριενχαμ θα παίξουν πρώτα στη Νορβηγία στις 30 Ιουνίου και στις 7 Ιουλίου θα γίνει η ρεβάνς στη Φινλανδία.

Η νορβηγική Όντ βρίσκεται στην 2η θέση του πρωταθλήματος στη χώρα της, το οποίο είναι σε εξέλιξη. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο -5 από την πρωτοπόρο Ρόζενμποργκ αλλά και στο +3 από την 3η Μόλντε. Σε 13 αγωνιστικές μετράει 8 νίκες, 3 ισοπαλίες και 2 ήττες (17-9 τέρματα). Η ίδια συμμετείχε και πέρσι στα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ, φτάνοντας μέχρι και τα πλει-οφ, όπου αποκλείστηκε από την Ντόρτμουντ.

Από την πλευρά της, η Μάριενχαμ ισοβαθμεί με την Ελσίνκι στην κορυφή του φινλανδικού πρωταθλήματος, το οποίο βρίσκεται σε εξέλιξη. Σε 15 αγώνες μετράει 9 νίκες, 4 ισοπαλίες και 2 ήττες (16-8 γκολ). Την τελευταία φορά που συμμετείχε σε προκριματική φάση ήταν τη σεζόν 2013-14 όπου αποκλείστηκε στον πρώτο γύρο από την Ίντερ Μπακού.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.