Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

«Μένει στην Λέστερ ο Βάρντι»

«Μένει στην Λέστερ ο Βάρντι»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
19/6/2016 18:28
Στην Λέστερ αναμένεται να παραμείνει ο Τζέιμι Βάρντι. Αγγλικά Μέσα υποστηρίζουν ότι ο Άγγλος φορ θα απορρίψει την πρόταση της Άρσεναλ, ενώ ο Αρσέν Βενγκέρ επιβεβαίωσε πως δύσκολα ο 29χρονος άσος θα συνεχίσει την καριέρα του στους «κανονιέρηδες».

Παρότι ο Τζέιμι Βάρντι βρίσκονταν μια… ανάσα από το να φορέσει τη φανέλα της Άρσεναλ, τελικά όλα δείχνουν ότι θα παραμείνει στη Λέστερ. Οι «κανονιέρηδες» ενεργοποίησαν τη ρήτρα αποδέσμευσης του 29χρονου άσου, ο οποίος όμως φέρεται ότι επιθυμεί την παραμονή του στις «αλεπούδες».

Όπως αναφέρει το «BBC», ο Άγγλος φορ αναμένεται να απαντήσει αρνητικά στην πρόταση της Άρσεναλ για τριετές συμβόλαιο με εβδομαδιαίες αποδοχές ύψους 120 χιλιάδων λιρών. Οι «κανονιέρηδες» δεν έχουν σκοπό να επανέλθουν με νέα προσφορά και όλα δείχνουν ότι θα στραφούν σε εναλλακτικές περιπτώσεις για την κορυφή της επίθεσης.

Την είδηση επιβεβαιώνουν και οι δηλώσεις του Αρσέν Βενγκέρ σε ιαπωνικό Μέσο: «Ο Βάρντι είναι αυτή τη στιγμή παίκτης της Λέστερ και απ’ όσα ξέρω, θα παραμείνει εκεί», ανέφερε σχετικά.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.