Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Παρουσιάστηκε στην Ρεάλ ο Αντσελότι, βοηθός του ο Ζιντάν

Παρουσιάστηκε στην Ρεάλ ο Αντσελότι, βοηθός του ο Ζιντάν

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
26/6/2013 16:46
Σε εποχή Κάρλο Αντσελότι βαδίζει πλέον η Ρεάλ Μαδρίτης, με τον ιταλό τεχνικό να παρουσιάζεται το μεσημέρι της Τετάρτης από τους «μερέγχες». Βοηθός του ο Ζιντάν!

Ο πρώην τεχνικός της Παρί Σεν Ζερμέν μετά από αρκετές προσπάθειες της διοίκησης της «βασίλισσας», είπε τελικά το «οκ» για να αναλάβει το πάγκο των Μαδριλένων και το απόγευμα της Τετάρτης παρουσιάστηκε επίσημα από τον σύλλογο.

Ο ίδιος στις πρώτες του δηλώσεις τόνισε πως είναι συγκινημένος πως βρίσκεται στην Ρεάλ, ενώ υποσχέθηκε μια ευτυχισμένη σεζόν με τίτλους και θέαμα στους οπαδούς της ομάδας:

«Είμαι συγκινημένος που βρίσκομαι εδώ. Οι άνθρωποι της Ρεάλ έκαναν μεγάλη προσπάθεια για να μπορέσουν να με φέρουν στη Μαδρίτη. Αλλά αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω και τη διοίκηση της Παρί Σεν Ζερμέν, καθώς και το σύλλογο, αφού μου έδωσαν την ευκαιρία να ζήσω μια μοναδική εμπειρία στη Γαλλία.

Υπόσχομαι στους οπαδούς μια ευτυχισμένη σεζόν, με νίκες και θέαμα. Στόχος μας είναι να κερδίσουμε τίτλους, παίζοντας παράλληλα θεαματικό ποδόσφαιρο», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Αντσελότι, ο οποίος θα είναι ο δεύτερος Ιταλός που θα καθίσει στον πάγκο της Ρεάλ μετά τον Φάμπιο Καπέλο.

Βοηθός του ο Ζιντάν


Παρουσιάστηκε στην Ρεάλ ο Αντσελότι, βοηθός του ο Ζιντάν
Από την άλλη, έγινε γνωστό πως ο Ζινεντίν Ζιντάν θα αναλάβει καθήκοντα δεύτερου προπονητή, μαζί με τον Πολ Κλέμαν, ο οποίος ήταν βοηθός του Αντσελότι στην Τσέλσι, αλλά και την Παρί Σεν Ζερμέν.

Μάλιστα, ο «Ζιζού» αστειευόμενος δήλωσε: «Θα είμαι στον πάγκο, αλλά το πρόβλημα είναι ότι δεν θα μπορώ να παίζω».

Να σημειωθεί πως δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό εάν ο Γάλλος σούπερ σταρ θα αφήσει το πόστο του διευθυντή ποδοσφαίρου που κατέχει στον σύλλογο.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.