Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Euro 2016: Έκανε την έκπληξη η Ουγγαρία

Euro 2016: Έκανε την έκπληξη η Ουγγαρία

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
14/6/2016 20:58
«Βόμβα» με το… καλημέρα στον 6ο όμιλο. Η Ουγγαρία κέρδισε με 2-0 την Αυστρία και έκανε μεγάλο βήμα για την πρόκριση στα νοκ-άουτ. Σαλάι (62’) και Στίμπερ (87΄) οι σκόρερ, αποβλήθηκε στο 66’ ο Ντράγκοβιτς για τους Αυστριακούς.

Ονειρικό ήταν το ξεκίνημα της Ουγγαρίας στο Euro. Οι Μαγυάροι επικράτησαν με 2-0 της Αυστρίας και μπήκαν με το… δεξί στη διοργάνωση, κάνοντας το πρώτο βήμα για τα νοκ-άουτ.

Οι δύο ομάδες είχαν ευκαιρίες για να προηγηθούν στο πρώτο μέρος και τελικά αυτή που κατάφερε να προηγηθεί ήταν η Ουγγαρία. Στο 62’ ο Σαλάι συνεργάστηκε εξαιρετικά με τον Κλάινχαϊσλερ και με κοντινό πλασέ έδωσε το προβάδισμα στους Ούγγρους.

Τέσσερα λεπτά μετά η Αυστρία έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Ντράγκοβιτς και στο 87’ η Ουγγαρία «κλείδωσε» τη νίκη με όμορφο τελείωμα του Στίμπερ.

Το ματς:


Euro 2016: Έκανε την έκπληξη η Ουγγαρία
Ο Γκάμπορ Κίραλι ξεκίνησε κάτω από τα δοκάρια της Ουγγαρίας και έγραψε ιστορία, αφού έγινε ο γηραιότερος ποδοσφαιριστής που έχει πάρει μέρος σε Euro, σε ηλικία 41 ετών και 74 ημερών. Ωστόσο, λίγο έλειψε να δεχτεί γκολ στα πρώτα 30 δευτερόλεπτα, καθώς ο Ντέιβιντ Αλάμπα στην πρώτη φάση του αγώνα σούταρε και η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι!

Η Αυστρία μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και στο 10’ ο Αλάμπα απείλησε με νέο σουτ, όμως ο Κίραλι μπλόκαρε στη γωνία του. Μετά το πρώτο τέταρτο η Ουγγαρία ισορρόπησε το παιχνίδι, όμως δεν κατάφερε να απειλήσει με αξιώσεις την εστία της Αυστρίας.

Η επόμενη καλή στιγμή ήρθε στο 35’, με τον Γιουνούζοβιτς να επιχειρεί σκαστό σουτ και τον Κίραλι να αποκρούει εντυπωσιακά. Πέντε λεπτά μετά, ο Αρναούτοβιτς έδωσε πάρε-βάλε στον Χάρνικ, ο οποίος όμως δεν κατάφερε να ευστοχήσει από κοντά, στέλνοντας τη μπάλα άουτ. Η Ουγγαρία γλίτωσε το γκολ και δύο λεπτά μετά «άγγιξε» αυτή το 1-0, με το σουτ του Τζούτζακ να περνάει δίπλα από το δοκάρι.

Στο ξεκίνημα της επανάληψης (55’) ο Τζούτζακ απείλησε με νέο σουτ, όμως ο Άλμερ έδιωξε εντυπωσιακά με γροθιές. Η ευκαιρία των Μαγυάρων αποδείχθηκε προειδοποιητική βολή, αφού στο 62’ ο Σάλαϊ έπαιξε το 1-2 με τον Κλάινχαϊσλερ και με δεξί πλασέ άνοιξε το σκορ για την Ουγγαρία.

Τα πράγματα έγιναν ακόμα χειρότερα για την Αυστρία αφού στο 66’ ο Ντράγκοβιτς αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Η Ουγγαρία είχε τον απόλυτο έλεγχο, δεν απειλήθηκε από την αντίπαλο της και στο 87’ «κλείδωσε» τη νίκη με όμορφο σκαφτό σουτ του Στίμπερ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.