Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Euro 2016: Μοιρασιά για Σουηδία και Ιρλανδία

Euro 2016: Μοιρασιά για Σουηδία και Ιρλανδία

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
13/6/2016 20:59
Ιρλανδία και Σουηδία αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1 και μοιράστηκαν από ένα βαθμό, στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία του 5ου ομίλου. Χούλαχαν (48’) και Κλάρκ (71’ αυτ.) οι σκόρερ.

Δεν είχε νικητή το παιχνίδι της Ιρλανδίας με την Σουηδία για την πρεμιέρα του 5ου ομίλου. Οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1, με τους Ιρλανδούς να πετυχαίνουν δύο γκολ, αλλά το ένα σε λάθος εστία.

Η ομάδα του Μάρτιν Ο’ Νιλ αποτελούσε στα… χαρτιά το «φτωχό» συγγενή του γκρουπ, ωστόσο οι Ιρλανδοί έκλεψαν τις εντυπώσεις και μάλιστα κατάφεραν να προηγηθούν στο 48’ με ωραίο σουτ του Χούλαχαν.

Η Σουηδία, που είχε βασικό τον Μάρκους Μπέργκ, δεν έβρισκε τρόπο για να διασπάσει την ιρλανδική άμυνα, όμως κατάφερε να ισοφαρίσει στο 71’ παρότι δεν είχε σουτ εντός εστίας. Μετά από σέντρα του Ιμπραΐμοβιτς, ο Κλαρκ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του, διαμορφώνοντας το τελικό 1-1.

Το ματς:


Euro 2016: Μοιρασιά για Σουηδία και Ιρλανδία
Η Ιρλανδία έδειξε από το ξεκίνημα ότι δεν θα παίξει αμυντικά, απειλώντας για πρώτη φορά στο 9ο λεπτό με δυνατό σουτ του Χέντρικ. Ο Ίσακσον αντέδρασε σωστά, ωστόσο στο 17ο λεπτό στάθηκε τυχερός βλέποντας τον Ο' Σέι να μην βρίσκει τη μπάλα με προβολή από το ύψος της μικρής περιοχής.

Οι Ιρλανδοί είχαν τον απόλυτο έλεγχο στο παιχνίδι και στο 32 «άγγιξαν» το γκολ, έχοντας δοκάρι σε μακρινό σουτ του Χέντρικ. Από την πλευρά της, η Σουηδία δεν απείλησε σε κανένα σημείο στο πρώτο μέρος και στο ξεκίνημα της επανάληψης, η Ιρλανδία κατάφερε να λύσει το γόρδιο δεσμό. Στο 48’ ο Κόουλμαν έκανε τη σέντρα από τα δεξιά και ο Χούλαχαν με δυνατό σουτ στην κίνηση, «έγραψε» το 1-0.

Μετά το γκολ, η Σουηδία ανέβασε την απόδοση της, κλείνοντας τους Ιρλανδούς στα καρέ τους. Η πίεση τους απέδωσε καρπούς στο 72’, όταν μετά από σέντρα του Ιμπραΐμοβιτς, ο Κλαρκ στην προσπάθεια να διώξει, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του. Η φάση ξεκίνησε από εντυπωσιακό τακουνάκι του Γκουιντέτι, ο οποίος αντικατέστησε τον Μπέργκ στο 59ο λεπτό.

Το γκολ της ισοφάρισης αποτέλεσε και την τελευταία αξιόλογη φάση της αναμέτρησης. Οι δύο ομάδες προτίμησαν να μην ρισκάρουν και το τελικό 1-1 τους έδωσε από ένα βαθμό.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.