Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κόπα Αμέρικα: Τριάρα στην Ουρουγουάη το Μεξικό (video)

Κόπα Αμέρικα: Τριάρα στην Ουρουγουάη το Μεξικό (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
6/6/2016 13:34
Στο καλύτερο παιχνίδι της διοργάνωσης μέχρι στιγμής, το Μεξικό κέρδισε με 3-1 την Ουρουγουάη και έκανε σημαντικό βήμα για την πρόκριση στους «8» του Κόπα Αμέρικα. Με δέκα τελείωσαν το παιχνίδι οι δύο ομάδες.

Εντυπωσιακή πρεμιέρα για το Μεξικό στο Κόπα Αμέρικα, καθώς η ομάδα του Χουάν Κάρλος Οσόριο κέρδισε με 3-1 την Ουρουγουάη και έκανε μεγάλο βήμα για την πρόκριση στην οκτάδα της διοργάνωσης.

Οι «τρικολόρες» είχαν τη υπεροχή στη μεγαλύτερη διάρκεια του πρώτου μέρους και στο 4’ πήραν το προβάδισμα στο σκορ με αυτογκόλ του Περέιρα. Η Ουρουγουάνη δεν πατούσε καλά στο πρώτο ημίχρονο, ωστόσο στο 29’ είχε μεγάλη ευκαιρία με τον Καβάνι για να φέρει το σκορ στα ίσα. Ο Οτσόα κράτησε το μηδέν και στο φινάλε του 45λεπτου η Ουρουγουάη έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Βετσίνο με δεύτερη κίτρινη.

Το αριθμητικό πλεονέκτημα δεν βοήθησε το Μεξικό και η Ουρουγουάη είχε σημαντικές ευκαιρίες για να φέρει το σκορ στα ίσα. Στο 49’ ο Καβάνι δεν μπόρεσε με το κεφάλι να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα, ενώ στο 58’ ο Ρολάν δεν κατάφερε να ευστοχήσει σχεδόν από το σημείο του πέναλτι.

Δέκα λεπτά ήταν η σειρά του Μεξικού να απειλήσει, με τον Μουσλέρα να μπλοκάρει σωτήρια τη μπάλα μετά από κοντινή προβολή του Λοζάνο. Οι αριθμητικές ισορροπίες αποκαταστάθηκαν στο 73’, όταν ο Γκουαδράδρο αποχώρησε με δεύτερη κίτρινη. Μάλιστα, στη συνέχεια της φάσης, ο Κάρλος Σάντσες εκτέλεσε το φάουλ και ο Γκοντίν νίκησε με κεφαλιά τον Οτσόα, ισοφαρίζοντας σε 1-1.

Το Μεξικό όμως δεν πτοήθηκε, αφού στο 85’ ο 37χρονος Ράφα Μάρκες ξαναέδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του με δυνατό σουτ. Το τελικό 3-1 διαμόρφωσε στις καθυστερήσεις ο Ερέρα, «σφραγίζοντας» τη σπουδαία νίκη των Μεξικανών.

Η βαθμολογία του 3ου ομίλου:


1. Μεξικό 3
2. Βενεζουέλα 3
3. Τζαμάικα 0
4. Ουρουγουάη 0


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.