Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κόπα Αμέρικα: «Άσφαιρες» Παραγουάη και Κόστα Ρίκα (video)

Κόπα Αμέρικα: «Άσφαιρες» Παραγουάη και Κόστα Ρίκα (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
5/6/2016 03:03
Παραγουάη και Κόστα Ρίκα αναδείχθηκαν ισόπαλες 0-0 και βολεύτηκαν με τον βαθμό της ισοπαλίας. Με 10 παίκτες τελείωσαν το ματς οι Κοσταρικανοί.

Δεν είχε νικητή του δεύτερο παιχνίδι του επετειακού Κόπα Αμέρικα ανάμεσα στην Κόστα Ρίκα και την Παραγουάη. Οι δύο ομάδες «κόλλησαν» στο 0-0 και πήραν από ένα βαθμό,μειώνοντας στο -1 τη διαφορά από την πρωτοπόρο Κολομβία (κέρδισε τα ξημερώματα του Σαββάτου τις ΗΠΑ με 2-0).

Κακό παιχνίδι με ελάχιστες αξιόλογες ευκαιρίες. Η Παραγουάη είχε βασικό τον πρώην επιθετικό του Ολυμπιακού, Χόρχε Μπενίτεθ, ο οποίος στο 13’ βρέθηκε σε θέση βολής, αλλά έκανε άσχημο τελείωμα, σπαταλώντας μεγάλη ευκαιρία για το 1-0. Η απάντηση της Κόστα Ρίκα ήρθε τέσσερα λεπτά μετά, με τον Κάμπελ (επίσης πρώην «ερυθρόλευκος») να κάνει τη σέντρα για τον Ρουίζ και τον Κοσταρικανό να στέλνει με το κεφάλι τη μπάλα πάνω στον Βιγιάρ.

Αυτές ήταν οι μοναδικές αξιόλογες ευκαιρίες στο πρώτο μέρος, αφού οι δύο ομάδες αδυνατούσαν να αναπτυχθούν ορθολογικά, προσπαθώντας κυρίως με μακρινές μπαλιές να δημιουργήσουν προϋποθέσεις για γκολ.

Η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε στο δεύτερο μέρος. Η Παραγουάη γίνονταν απειλητική μόνο με εκτελέσεις κόρνερ, ενώ η Κόστα Ρίκα έφτασε κοντά στο γκολ στο 87’ με τον Μπολάνιος να επιχειρεί μακρινό σουτ και τον Βιγιάρ να αποκρούσει σε κόρνερ.

Στις καθυστερήσεις σημειώθηκε και η πρώτη αποβολή του τουρνουά, αφού ο Ουάστον της Κόστα Ρίκα είδε στις καθυστερήσεις την απευθείας κόκκινη για σκληρό μαρκάρισμα στο κέντρο του γηπέδου. Το 0-0 ήταν το τελικό σκορ, με τις δύο ομάδες να μοιράζονται από ένα βαθμό.

H βαθμολογία του πρώτου ομίλου:


1. Κολομβία 3
2. Κόστα Ρίκα 1
3. Παραγουάη 1
4. ΗΠΑ 0


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.