Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Απάντησε αρνητικά στην ΑΕΚ ο Μοντανιέ

Απάντησε αρνητικά στην ΑΕΚ ο Μοντανιέ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
4/6/2016 13:03
Αρνητική ήταν η απάντηση του Φιλίπ Μοντανιέ στην πρόταση της ΑΕΚ για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας. Σε άλλες λύσεις στρέφεται πλέον η «Ένωση».

Ναυάγησε η πρόσληψη του Φιλίπ Μοντανιέ για την ΑΕΚ. Λίγη ώρα μετά την επιστροφή του στο Παρίσι, ο Γάλλος τεχνικός απάντησε αρνητικά στην πρόταση της «Ένωσης» για να αναλάβει την τεχνική της ηγεσία του συλλόγου.

Οι διαπραγματεύσεις της Παρασκευής (3/6) είχαν εξελιχθεί σε θρίλερ, αφού οι δύο πλευρές συναντήθηκαν δύο φορές μέσα στην ημέρα και αργά το απόγευμα της Παρασκευής ο Γάλλος τεχνικός επισκέφτηκε το προπονητικό κέντρο των Σπάτων, χωρίς όμως να σημειώνεται κάποια οριστική εξέλιξη.

Ο Μοντανιέ αποχώρησε για το Παρίσι χωρίς να δώσει τελική απάντηση, όμως με το που πάτησε το πόδι του στη γαλλική πρωτεύουσα, απάντησε αρνητικά στην πρόταση συνεργασίας της ΑΕΚ.

Αυτή τη στιγμή δεν έχουν ξεκαθαριστεί οι λόγοι του «ναυαγίου». Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, εντοπίστηκε απόκλιση στην προσφορά και τις απαιτήσεις του Μοντανιέ, η οποία δεν κατέστη δυνατό να γεφυρωθεί.

Μετά από αυτή την εξέλιξη, η ΑΕΚ αρχίζει εκ νέου την αναζήτηση του διαδόχου του Γκουστάβο Πογιέτ, χωρίς να έχει το χρόνο ως σύμμαχο, καθώς σε περίπου 20 μέρες η ομάδα πρέπει να ξεκινήσει την καλοκαιρινή προετοιμασία.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.