Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Φεύγει για Παρίσι ο Μοντανιέ, μιλάει με τον μάνατζερ του η ΑΕΚ

Φεύγει για Παρίσι ο Μοντανιέ, μιλάει με τον μάνατζερ του η ΑΕΚ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
3/6/2016 23:39
Σε θρίλερ έχει εξελιχθεί η υπόθεση της συμφωνίας της ΑΕΚ με τον Φιλίπ Μοντανιέ. Μετά από πολύωρες συζητήσεις, οι δύο πλευρές δεν έχουν δώσει ακόμα τα χέρια και οι διαπραγματεύσεις θα συνεχιστούν το Σάββατο μόνο με τον μάνατζερ του Γάλλου τεχνικού, ο οποίος θα αναχωρήσει για Παρίσι.

Παρότι όλα έδειχναν ότι την Παρασκευή (3/6) θα υπήρχε οριστική κατάληξη στην υπόθεση της συμφωνίας της ΑΕΚ με τον Φιλίπ Μοντανιέ, οι διαπραγματεύσεις θα συνεχιστούν και το Σάββατο.

Οι δύο πλευρές συναντήθηκαν δύο φορές μέσα στη μέρα και αργά το απόγευμα της Παρασκευής ο Γάλλος τεχνικός, συνοδευόμενος από τους ανθρώπους της Ένωσης, επισκέφτηκε το προπονητικό κέντρο των Σπάτων, προκειμένου να κάνει επιθεώρηση του χώρου εργασίας.

Παρόλα αυτά δεν σημειώθηκε καμία οριστική εξέλιξη και ο Μοντανιέ θα αναχωρήσει αύριο (4/6) για το Παρίσι, λόγω υποχρέωσης που έχει, αφήνοντας στην Αθήνα τον μάνατζερ του. Ο εκπρόσωπος του θα συνεχίσει τις διαπραγματεύσεις με την ΑΕΚ, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν υπάρχει καμία τελειωμένη συμφωνία.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.