Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τέλος ο Τσιώλης από την ΑΕΛ

Τέλος ο Τσιώλης από την ΑΕΛ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
2/6/2016 18:12
Παρελθόν από τον πάγκο της ΑΕΛ αποτελεί ο Σάκης Τσιώλης, όπως ανακοίνωσε ο σύλλογος! Για διαφωνία στο σχεδιασμό της ομάδας αναφέρουν στην ανακοίνωση τους οι «βυσσινί».

Και… ξαφνικά, η ΑΕΛ βρίσκεται σε αναζήτηση τεχνικού! Οι «βυσσινί» ανακοίνωσαν το «διαζύγιο» με τον Σάκη Τσιώλη, τονίζοντας επισήμως πως «ο λόγος της λύσεως της συνεργασίας είναι η διαφωνία στον σχεδιασμό της ομάδας και στην επάνδρωση του προπονητικού τιμ»!

Μετά από αυτή την εξέλιξη, η διοίκηση της ΑΕΛ ψάχνει τον άνθρωπο που θα την καθοδηγήσει στην πρώτη κατηγορία, στην οποία επέστρεψε μετά από έξι χρόνια παρουσίας στις μικρές κατηγορίες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:


«Πριν από λίγη ώρα με κοινή απόφαση του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΑΕΛ και του προπονητού κ. Σάκη Τσιώλη αποφασίστηκε η λύση της συνεργασίας της ΠΑΕ ΑΕΛ με τον μέχρι τώρα προπονητή της.

Μεταξύ των δύο υπεγράφη κοινή δήλωση ότι ο λόγος της λύσεως της συνεργασίας είναι ότι υπήρξε διαφωνία τόσο στο σχεδιασμό της ομάδος όσο και στην επάνδρωση του προπονητικού τιμ.

Το Δ.Σ της ΠΑΕ ΑΕΛ και προσωπικά ο κ. Αλέξης Κούγιας ευχαριστούμε τον κ. Σάκη Τσιώλη για τα όσα προσέφερε μέχρι τώρα στην προσπάθεια της ομάδας μας για την επάνοδό της στη Super League και του ευχόμαστε την καλύτερη επιτυχία στην προπονητική του καριέρα αλλά και στην προσωπική και οικογενειακή του ζωή».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.