Στέλνουν το Γιβραλτάρ στον όμιλο της Εθνικής

Στέλνουν το Γιβραλτάρ στον όμιλο της Εθνικής


Μετά από απόφαση των FIFA-UEFA, το Γιβραλτάρ αναμένεται να τοποθετηθεί στον όμιλο της Ελλάδας για τα προκριματικά του Μουντιάλ, επομένως δεν θα γίνει το φιλικό με τη Ρωσία στις 6 Σεπτεμβρίου.

Έναν ακόμα αντίπαλο, έστω και αρκετά ανίσχυρο, θα κληθεί να αντιμετωπίσει η Εθνική Ελλάδας στην προσπάθεια για την πρόκριση στο Μουντιάλ της Ρωσίας. Όπως αποφάσισαν FIFA και UEFA –δεν υπάρχει ακόμα επίσημη ανακοίνωση- το Γιβραλτάρ θα τοποθετηθεί στον όμιλο της Εθνική μας ομάδας για τα προκριματικά του Μουντιάλ, εφόσον μαζί με το Κόσοβο έχουν αναγνωριστεί πλέον ως ισότιμα μέλη της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας ποδοσφαίρου.

Ο λόγος που τοποθετείται στον όμιλο της «γαλανόλευκης», είναι γιατί έχει πέντε ομάδες και όχι έξι, όπως συμβαίνει με τα υπόλοιπα γκρουπ, με εξαίρεση το 9ο, όπου συμμετέχουν οι Κροατία, Φινλανδία, Ισλανδία, Τουρκία και Ουκρανία. Επειδή όμως η Ελλάδα και η Κύπρος δεν αναγνωρίζουν το Κόσοβο ως ανεξάρτητο Κράτος, ως εκ τούτου, το Κόσοβο θα πάει στον 9ο όμιλο και το Γιβραλτάρ θα πάει στο γκρουπ της Ελλάδας.

Αυτό σημαίνει ότι το φιλικό της Ελλάδας με τη Ρωσία στις 6 Σεπτεμβρίου δεν θα γίνει, αφού η Εθνική δεν θα έχει ρεπό και έτσι, η «γαλανόλευκη» θα κάνει πρεμιέρα στα προκριματικά απέναντι στο Γιβραλτάρ.


Ομάδα που αφορά: ΓΙΒΡΑΛΤΑΡ

Σχολιασμός 30 ημερών


Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.
Σχόλιο:
 

  • Μη διαφημίζετε άλλα site
  • Μη βρίζετε υπερβολικά
  • Μη γράφετε ασταμάτητα το ίδιο μήνυμα
  • Online Στοίχημα

    Δες την παρακάτω δοκιμασμένη και νόμιμη Ελληνική στοιχηματική εταιρεία:

    Εγγραφή νέου χρήστη - Επιλέξτε όνομα χρήστη (username)    Εγγραφή