Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τέλος από την Μπαρτσελόνα ο Άλβες

Τέλος από την Μπαρτσελόνα ο Άλβες

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
2/6/2016 17:29
Οριστικά παρελθόν από την Μπαρτσελόνα αποτελεί ο Ντάνι Άλβες, με τους Καταλανούς να γνωστοποιούν ότι ο Βραζιλιάνος δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στους «μπλαουγκράνα».

Έπειτα από οχτώ χρόνια στην Μπαρτσελόνα, ο Ντάνι Άλβες πήρε την απόφαση να αποχωρήσει από τους Καταλανούς, ενεργοποιώντας τον όρο στο συμβόλαιό του που του επέτρεπε να μείνει ελεύθερος αυτό το καλοκαίρι.

Η απόφαση του 33χρονου γνωστοποιήθηκε από τον τεχνικό διευθυντή της Μπαρτσελόνα, Ρόμπερτ Φερνάντεθ και λίγη ώρα αργότερα ήρθε και η επίσημη ανακοίνωση του συλλόγου. Σε 391 παιχνίδια με την Μπαρτσελόνα, σημείωσε 21 γκολ και 102 ασίστ, κατακτώντας μαζί της 23 τρόπαια! Μάλιστα είναι δεύτερος ξένος σε συμμετοχές, πίσω από τον Λιονέλ Μέσι.

Επόμενος σταθμός της καριέρας του ενδέχεται να είναι η Γιουβέντους, η οποία είναι το μεγάλο φαβορί για την απόκτηση του. Βέβαια για τον ποδοσφαιριστή φέρεται ότι ενδιαφέρονται και άλλες μεγάλες ομάδες, όπως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Παρί Σεν Ζερμέν, όμως αυτή τη στιγμή η «Γηραιά Κυρία» έχει το προβάδισμα για την απόκτηση του.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.