Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ανακοίνωσε Γκουντογκάν η Μάντσεστερ Σίτι

Ανακοίνωσε Γκουντογκάν η Μάντσεστερ Σίτι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
2/6/2016 14:07
Παίκτης της Μάντσεστερ Σίτι είναι και επίσημα ο Ιλκάι Γκουντογκάν. Οι «πολίτες» κατέβαλαν στην Ντόρτμουντ το ποσό των 27 εκατ. ευρώ και ο Γερμανός μέσος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το καλοκαίρι του 2019.

Η πρώτη μεταγραφή του Πεπ Γκουαρδιόλα στην Μάντσεστερ Σίτι είναι γεγονός. Οι «πολίτες» ανακοίνωσαν την απόκτηση του Ιλκάι Γκουντογκάν από την Ντόρτμουντ, με τον Γερμανό μέσο να υπογράφει τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Μετά από πέντε χρόνια στη Βεστφαλία, ο 26χρονος μέσος αφήνει την Ντόρτμουντ, στην οποία είχε 157 συμμετοχές (15 γκολ, 21 ασίστ). Το ποσό της μεταγραφής υπολογίζεται στα 27 εκατ. ευρώ, ενώ ο ποδοσφαιριστής δήλωσε χαρούμενος για το νέο κεφάλαιο στην καριέρα του:

«Είναι απίστευτο που θα είμαι παίκτης της Μάντσεστερ Σίτι. Ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή μου και είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό. Πλέον έχω μπροστά μου μία νέα πρόκληση και είμαι ευτυχής για τη νέα προοπτική στην καριέρα μου. Από την πρώτη στιγμή ένιωθα πως η Μάντσεστερ Σίτι είναι η σωστή ομάδα για εμένα», τόνισε χαρακτηριστικά

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.