Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

«Ενδιαφέρεται για Ολιβέιρα ο Ολυμπιακός»

«Ενδιαφέρεται για Ολιβέιρα ο Ολυμπιακός»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
31/5/2016 18:20
Σε συζητήσεις με την Σπόρτινγκ Λισαβόνας για την απόκτηση του Πάουλο Ολιβέιρα βρίσκεται ο Ολυμπιακός σύμφωνα με πορτογαλικά Μέσα.

Το όνομα του Πάουλο Ολιβέιρα φέρεται να βρίσκεται ψηλά στη μεταγραφική λίστα του Ολυμπιακού για την ενίσχυση της άμυνας. Όπως αναφέρει η πορτογαλική «Record», ο Μάρκο Σίλβα επιθυμεί διακαώς την απόκτηση του 24χρονου κεντρικού αμυντικού της Σπόρτινγκ, με τον οποίο είχαν συνεργαστεί στην ομάδα της Λισαβόνας.

Ο Πορτογάλος στόπερ δεν έχει τον ίδιο χρόνο συμμετοχής με τον Ζόρζε Ζεσούς, μετρώντας σχεδόν τα μισά παιχνίδια σε σχέση με τις συμμετοχές που είχε την περασμένη σεζόν με τον Μάρκο Σίλβα.

Σύμφωνα με όσα γράφει το δημοσίευμα, οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να αποκτήσουν τον παίκτη με κανονική μεταγραφή, το κόστος της οποίας υπολογίζεται στα 2,5 με 3 εκατ. ευρώ. (στην γνωστή ιστοσελίδα «transfermarkt» κοστολογείται με 8,5 εκατ. ευρώ).

Από την πλευρά της, η «A Bola», υποστηρίζει ότι ο Ολιβέιρα είναι απογοητευμένος από το χρόνο συμμετοχής του και πως βλέπει με καλό μάτι το ενδεχόμενο να συνεργαστεί ξανά με τον Μάρκο Σίλβα στον Ολυμπιακό. Πάντως, η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ προς το παρόν τηρεί σιγή ιχθύος σε ότι αφορά την περίπτωση του Πορτογάλου αμυντικού.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.