Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Τον έσωσε ο Λέτο

Σούπερ Λιγκ: Τον έσωσε ο Λέτο

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
29/5/2016 20:31
Με γκολ του Σεμπάστιαν Λέτο στο 78’, ο Παναθηναϊκός κέρδισε με 1-0 τον Πανιώνιο στη Λεωφόρο και παρέμεινε στο κυνήγι της πρώτης θέσης των πλει-οφ.

Έστω και δύσκολα, ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 1-0 του Πανιωνίου στη Λεωφόρο και ανέβηκε προσωρινά στην πρώτη θέση της ειδικής βαθμολογίας των πλει-οφ, πριν το παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με δύο κλασικές ευκαιρίες, αφού στο 3’ ο Μολέδο έσωσε στη γραμμή το πλασέ του Χαλκιαδάκη και στο επόμενο λεπτό ο Γιαννιώτης νίκησε τους Αμπέντ και Λέτο, κρατώντας το 0-0. Ο τελευταίος απείλησε για δεύτερη φορά στο 9’, όμως το σουτ του πέρασε δίπλα από το δοκάρι.

Η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη, καθώς η ομάδα του Στραματσιόνι είχε πρόβλημα στη δημιουργία και δεν μπορούσε να βρει διαδρόμους. Το παιχνίδι κυλούσε σε αργό τέμπο, ώσπου στο φινάλε του πρώτου μέρους ο Μολέδο έσωσε ξανά τον Παναθηναϊκό, κόβοντας σωτήρια τον Μπαργκάν, που ήταν έτοιμος να σκοράρει σε κενό τέρμα μετά από λάθος του Κουτρουμπή.

Στο ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου (50’) ο Λέτο έχασε μοναδική σημαντική ευκαιρία για να βάλει μπροστά στο σκορ τους «πράσινους», αστοχώντας με κεφαλιά από τη μικρή περιοχή. Όσο περνούσαν τα λεπτά, οι γηπεδούχοι ανέβαζαν την απόδοση τους, όμως συνέχισαν να έχουν φλύαρη υπεροχή και ο Πανιώνιος κρατούσε σχετικά εύκολα το μηδέν.

Τελικά χρειάστηκε ένα «τσαφ» του Πέτριτς, στο τελευταίο του παιχνίδι στη Λεωφόρο, προκειμένου οι «πράσινοι» να βρουν δίχτυα. Στο 78’, ο Κροάτης δεν έπιασε καλά το σουτ, όμως η μπάλα στρώθηκε στον αμαρκάριστο Λέτο και ο Αργεντινός δεν δυσκολεύτηκε να ανοίξει το σκορ, χαρίζοντας τη νίκη στον Παναθηναϊκό. Τίποτα δεν άλλαξε στα τελευταία λεπτά και οι «πράσινοι» ετοιμάζονται για το κρίσιμο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.