Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

«Βόμβα» με Άλβες ετοιμάζει η Γιουβέντους!

«Βόμβα» με Άλβες ετοιμάζει η Γιουβέντους!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
25/5/2016 23:27
Μια «ανάσα» από την απόκτηση του Ντάνι Άλβες βρίσκεται η Γιουβέντους. Ισπανικά και ιταλικά Μέσα κάνουν λόγο για οριστική συμφωνία και οι ανακοινώσεις είναι θέμα ημερών. Σενάρια και για Μασεράνο!

Μετά από οχτώ χρόνια στην Μπαρτσελόνα, ο Ντάνι Άλβες είναι έτοιμος να αλλάξει ποδοσφαιρικές παραστάσεις. Όπως αναφέρουν ισπανικά και ιταλικά Μέσα (Cadena Ser, Sky Italia, Gazzetta dello sport κ.α), η Γιουβέντους έχει έρθει σε οριστική συμφωνία με τον Βραζιλιάνο άσο και η μετακίνηση του 33χρονου στο Τορίνο αναμένεται να ανακοινωθεί μέσα στην επόμενη εβδομάδα.

Ο Άλβες αναμένεται να λύσει το συμβόλαιο του με την Μπαρτσελόνα (υπάρχει ειδική ρήτρα), προκειμένου στη συνέχεια να υπογράψει –ως ελεύθερος- τριετές συμβόλαιο (2+1) με τους πρωταθλητές Ιταλίας.

Τον ίδιο δρόμο είναι πολύ πιθανό να ακολουθήσει ο Χαβιέρ Μασεράνο. Από το πρωί της Τετάρτης (25/5) αρκετά δημοσιεύματα ανέφεραν ότι η Γιουβέντους έχει έρθει σε συμφωνία με τον Αργεντινό μέσο για να συνεχίσει την καριέρα του στο Τορίνο. Πάντως, η «Mundo Deportivo», επικαλούμενη δηλώσεις από άνθρωπο στη διοίκηση της Μπαρτσελόνα (δεν τον ονομάτισε), ξεκαθάρισε πως ο ποδοσφαιριστής δεν πρόκειται να παραχωρηθεί.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.