Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ήρθε για τον Ολυμπιακό ο Φιγκέιρας

Ήρθε για τον Ολυμπιακό ο Φιγκέιρας

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
24/5/2016 16:22
Στην Αθήνα για λογαριασμό του Ολυμπιακού βρίσκεται από το μεσημέρι της Τρίτης (24/5) ο Ντιόγκο Φιγκέιρας. Ο Πορτογάλος μπακ της Σεβίλλη θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά, θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο με τους «ερυθρόλευκους».

Ο Ντιόγκο Φιγκέιρας αναμένεται να αποτελέσει την πρώτη μεταγραφή του Ολυμπιακού εν όψει της νέας σεζόν. Ο Πορτογάλος δεξιός μπακ (αγωνίζεται και στα δύο άκρα) αφίχθη το μεσημέρι της Τρίτης (24/5) στο Ελ. Βενιζέλος και τις επόμενες ώρες αναμένεται να περάσει από ιατρικές εξετάσεις για λογαριασμό των «ερυθρόλευκων».

Εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά, ο 24χρονος αναμένεται να υπογράψει τριετές συμβόλαιο έναντι περίπου 450.000 ευρώ ετησίως, ενώ η Σεβίλλη φέρεται ότι θα βάλει στα ταμεία της ένα ποσό της τάξεως του 1-1,5 εκατ. ευρώ.

Ο Φιγκέιρας αγωνίζεται από το 2013 στη Σεβίλλη, μετρώντας συνολικά 78 συμμετοχές (3 γκολ, 9 ασίστ). Τη φετινή σεζόν δεν βρίσκονταν στα βασικά πλάνα του Ουνάι Έμερι και στο πρώτο μισό παραχωρήθηκε δανεικός στη Τζένοα. Ωστόσο, τον Ιανουάριο επέστρεψε στους Ανδαλουσιανούς, καθώς ο Έμερι χρειάζονταν λύσεις στην άμυνα μετά τον τραυματισμό του Μάρκο Αντρεόλι.

Ο 24χρονος αποτελεί προσωπική επιλογή του Μάρκο Σίλβα, ο οποίος εισηγήθηκε για την απόκτηση του. Πρόκειται για έναν γρήγορο παίκτη με εξαιρετική φυσική κατάσταση, που όμως δεν είναι ιδιαίτερα προσηλωμένος στα αμυντικά του καθήκοντα. Γι’ αυτό τη φετινή σεζόν ο Έμερι τον χρησιμοποίησε και ως δεξί χαφ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.