Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ανακοινώνει Μουρίνιο η Μάντσεστερ Γιουνάιντετ

Ανακοινώνει Μουρίνιο η Μάντσεστερ Γιουνάιντετ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
21/5/2016 23:41
Όπως μεταδίδουν σύσσωμα τα αγγλικά Μέσα, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει έρθει σε οριστική συμφωνία με τον Ζοζέ Μουρίνιο και η ανακοίνωση της πρόσληψης του Πορτογάλου τεχνικού αναμένεται να πραγματοποιηθεί μέσα στα επόμενα 24ωρα.

Η κατάκτηση του Κυπέλλου Αγγλίας αποδείχθηκε ότι δεν είναι αρκετή προκειμένου να κρατήσει τον Λουίς Φαν Χαάλ στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Όπως αναφέρουν τα αγγλικά Μέσα (μεταξύ των οποίων και τα έγκυρα «Sky Sports» και «BBC»), ο Ζοζέ Μουρίνιο θα αντικαταστήσει τον Λουίς Φαν Χαάλ στον πάγκο των «κόκκινων διαβόλων» και οι επίσημες ανακοινώσεις είναι θέμα ωρών.

Ο Πορτογάλος τεχνικός βρίσκεται χωρίς δουλειά μετά την αποχώρηση του από τον πάγκο της Τσέλσι και μετά από αυτή την εξέλιξη αναμένεται να «αναζωπυρωθεί» η κόντρα του με τον Πεπ Γκουαρδιόλα, αφού ο Καταλανός τεχνικός θα κάθεται στον πάγκο της Μάντσεστερ Σίτι.

Όπως αναφέρεται στα αγγλικά Μέσα, η συμφωνία των δύο πλευρών «κλείδωσε» πριν τον τελικό του Κυπέλλου και έτσι ο Μουρίνιο θα καθίσει για πρώτη φορά σε αγγλικό πάγκο πέρα από αυτόν της Τσέλσι.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.