Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρωταθλήτρια η ΤΣΣΚΑ, υποβιβάστηκε η Ντιναμό

Πρωταθλήτρια η ΤΣΣΚΑ, υποβιβάστηκε η Ντιναμό

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
21/5/2016 17:58
Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας πανηγύρισε το πρωτάθλημα στην Ρώσια την ώρα που η συμπολίτισσα Ντιναμό Μόσχας υποβιβάζονταν για πρώτη φορά στην ιστορία της. Στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ η Ροστόφ, που «άγγιξε» το θαύμα του τίτλου.

Στην κορυφή της Ρωσίας επέστρεψε η ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Η ομάδα του στρατού πέρασε με 1-0 από την έδρα της Ρούμπιν Καζάν και κατέκτησε το έκτο πρωτάθλημα της ιστορίας της. «Χρυσός» σκόρερ για την ομάδα του Σλούτσκι ήταν ο Τζαγκόεφ στο 19ο λεπτό, ενώ ο Ακινφέεφ πραγματοποίησε διπλή σωτήρια επέμβαση λίγο πριν το φινάλε.

Στη δεύτερη θέση με διαφορά δύο βαθμών περιορίστηκε η Ροστόφ παρά τη νίκη της με 2-0 επί της Τέρεκ Γκρόζνι. Η ρωσική ομάδα (σ.σ. στην οποία μεγάλος χορηγός είναι ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης) δεν κατάφερε να κάνει θαύμα ανάλογο της Λέστερ, ωστόσο η 2η θέση θα της επιτρέψει να αγωνιστεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Αντίθετα, η Ντιναμό Μόσχας ηττήθηκε με 3-0 εντός έδρας από την αδιάφορη Ζενίτ και υποβιβάστηκε για πρώτη φορά στην ιστορία της. Στην δεύτερη κατηγορία υποβιβάστηκε και η Μορντόβια, ενώ η Ανζί θα παίξει στα πλει-άουτ με την Κούμπαν.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.