Χωρίς Μανωλά η ΑΕΚ με Πανιώνιο

Χωρίς Μανωλά η ΑΕΚ με ΠανιώνιοΟ Στέλιος Μανωλάς διαγνώστηκε με υπερκόπωση και στον πάγκο της ΑΕΚ στο ματς με τον Πανιώνιο θα καθίσει ο συνεργάτης του, Νίκος Παναγιωτάρας.

Χωρίς τον Στέλιο Μανωλά θα πορευτεί η ΑΕΚ τουλάχιστον για το παιχνίδι με τον Πανιώνιο. Ο προπονητής της «Ένωσης» υποβλήθηκε σε ιατρικές εξετάσεις εξαιτίας αδιαθεσίας την οποία αισθάνθηκε και οι γιατροί τού συνέστησαν αποχή από κάθε δραστηριότητα για πέντε τουλάχιστον ημέρες, λόγω υπερκόπωσης.

Η κατάσταση του θα επανεκτιμηθεί τις επόμενες ημέρες και στον αγώνα με τον Πανιώνιο την ομάδα θα καθοδηγήσει ο συνεργάτης του, Νίκος Παναγιωτάρας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΚ:

"Ο προπονητής της ομάδας μας, Στέλιος Μανωλάς, υποβλήθηκε σε ιατρικές εξετάσεις εξαιτίας αδιαθεσίας την οποία αισθάνθηκε και οι γιατροί τού συνέστησαν αποχή από κάθε δραστηριότητα για πέντε τουλάχιστον ημέρες, λόγω υπερκόπωσης.

Εννοείται ότι για την ΑΕΚ αυτό που προέχει είναι η υγεία του ανθρώπου, που αποτελεί σύμβολο για την ομάδα μας και την οδήγησε στην κατάκτηση του Κυπέλλου κάτω από τις πιο δύσκολες συνθήκες. Στον αγώνα με τον Πανιώνιο την ομάδα θα καθοδηγήσει ο συνεργάτης του Στέλιου Μανωλά, Νίκος Παναγιωτάρας"Ομάδες που αφορά: ΑΕΚ, ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Σχολιασμός 30 ημερών


Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.
Σχόλιο:
 

  • Μη διαφημίζετε άλλα site
  • Μη βρίζετε υπερβολικά
  • Μη γράφετε ασταμάτητα το ίδιο μήνυμα
  • Online Στοίχημα

    Δες την παρακάτω δοκιμασμένη και νόμιμη Ελληνική στοιχηματική εταιρία: