Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Οι «εκλεκτοί» του Σκίμπε για Αυστραλία

Οι «εκλεκτοί» του Σκίμπε για Αυστραλία

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
19/5/2016 16:43
Έγινε γνωστή η αποστολή της Εθνικής Ελλάδας για τα δύο φιλικά με την Αυστραλία, στις 4 και τις 7 Ιουνίου, με τον Μίχαελ Σκίμπε να συμπεριλαμβάνει για πρώτη φορά τους Μπακασέτα και Μπουκουβάλα.

Την 23αδα της Εθνικής για τα φιλικά που θα γίνουν με την Αυστραλία σε Σίδνεϊ (4 Ιουνίου) και Μελβούρνη (7 Ιουνίου) ανακοίνωσε ο Μίχαελ Σκίμπε.

Ο Γερμανός τεχνικός συμπεριέλαβε για πρώτη φορά τους Μπακασέτα και Μπουκουβάλα, ενώ επανέρχονται οι Μανιάτης, Γιαννιώτας και Χριστοδουλόπουλος. Αντίθετα, εκτός λίστας έμειναν οι Παπασταθόπουλος, Μανωλάς, Φορτούνης, Κονέ και Μήτρογλου, ο οποίος έχει ένα μικροπρόβλημα τραυματισμού.

Οι προπονήσεις ξεκινούν στις 24 Μαΐου, αλλά όσοι συμμετέχουν στα πλει-οφ θα ενσωματωθούν αργότερα δίχως να έχει διευκρινιστεί πότε θα γίνει αυτό.

Αναλυτικά η αποστολή: Καπίνο, Καρνέζης, Μόρας, Μπουκουβάλας, Οικονόμου, Σιόβας, Σταφυλίδης, Τζαβέλλας, Τοροσίδης, Χολέβας, Γιαννιώτας, Μανιάτης, Μάνταλος, Μπακασέτας, Σάμαρης, Ταχτσίδης, Τζιόλης, Χριστοδουλόπουλος, Αραβίδης, Βέλλιος, Διαμαντάκος, Καρέλης, Παπάζογλου.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.