Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Με όλα τα αστέρια η Γερμανία

Με όλα τα αστέρια η Γερμανία

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
17/5/2016 15:31
Ο Γιόαχιμ Λεβ ανακοίνωσε την προεπιλογή της Εθνικής Γερμανίας για το Euro 2016 συμπεριλαμβάνοντας όλα τα αστέρια της «Νασιονάλμανσαφτ». «Μέσα» και ο τραυματίας Σβαινστάιγκερ.

Λίγη ώρα μετά την γνωστοποίηση της προεπιλογής της Εθνικής Ισπανίας, ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Γερμανίας, Γιόαχιμ Λεβ ανακοίνωσε τη λίστα με την προεπιλογή 27 παικτών ενόψει του Euro 2016.

Από αυτή θα προκύψουν οι 23 ποδοσφαιριστές που θα ταξιδέψουν στο Euro 2016. Ο Γιόαχιμ Λεβ συμπεριέλαβε όλα τα μεγάλα αστέρια, καλώντας και τον Μπάστιαν Σβάινστάιγκερ, που κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει τα τελικά της Γαλλίας.

Στην προεπιλογή βρίσκεται και ο Μάριο Γκόμες (σ.σ. 26 γκολ σε 33 ματς στην Τουρκία), ο οποίος δεν είχε κληθεί από τον Λεβ στην αποστολή για το Μουντιάλ 2014.

Αναλυτικά:


Τερματοφύλακες: Νόιερ (Μπάγερν), Τερ Στέγκεν (Μπαρτσελόνα), Λένο (Μπάγερ Λεβερκούζεν)

Αμυντικοί: Τζερόμ Μπόατενγκ (Μπάγερν), Τζόνας Έκτορ (Κολωνία), Χούμελς (Ντόρτμουντ), Χέβεδες (Σάλκε), Μουσταφί (Βαλένθια), Τσαν (Λίβερπουλ), Ρούντι (Χόφενχαϊμ), Ρίντιγκερ (Ρόμα)

Μέσοι: Κεντίρα (Γιουβέντους), Κρόος (Ρεάλ Μαδρίτης), Οζίλ (Άρσεναλ), Ντράξλερ (Βόλφσμπουργκ), Μπελαραμπί (Λεβερκούζεν), Σβάινσταϊγκερ (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Μπραντ (Λεβερκούζεν), Βάιγκλ (Ντόρτμουντ), Σανέ (Σάλκε), Σούρλε (Βόλφσμπουργκ), Κίμιχ (Μπάγερ Λεβερκούζεν)

Επιθετικοί: Τόμας Μίλερ (Μπάγερν), Γκόμες (Μπεσίκτας), Ποντόλσκι (Γαλατάσαραϊ), Γκέτσε (Μπάγερν), Ρόις (Ντόρτμουντ)


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.