Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Βαθμός κορυφής για ΠΑΟΚ στην Λεωφόρο

Σούπερ Λιγκ: Βαθμός κορυφής για ΠΑΟΚ στην Λεωφόρο

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
15/5/2016 22:49
Ο ΠΑΟΚ έμεινε με δέκα παίκτες από το 20’ λόγω αποβολής του Τζιόλη ωστόσο με γκολάρα του Χαρίση (49’) κατάφερε να φύγει με σπουδαίο βαθμό (1-1) από την έδρα του Παναθηναϊκού, παραμένοντας στην κορυφή των πλει-οφ. Προηγήθηκαν με Μπεργκ (46’) οι «πράσινοι», που αποδοκιμάστηκαν στο φινάλε.

Παλικαρίσιο βαθμό που τον διατηρεί πρωτοπόρο στα πλει-οφ πήρε στη Λεωφόρο ο ΠΑΟΚ. Ο «δικέφαλος του Βορρά» ήρθε ισόπαλος 1-1 με τον Παναθηναϊκό, παίζοντας για περισσότερο από 70 λεπτά με παίκτη λιγότερο

Ο Παναθηναϊκός θα μπορούσε να προηγηθεί με το… καλημέρα στο ματς, όμως στο 9’ ο Μπέργκ δεν κατάφερε να νικήσει σε τετ-α-τετ τον Γλύκο. Έντεκα λεπτά μετά, οι αριθμητικές ισορροπίες άλλαξαν, καθώς ο Τζιόλης αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη για σκληρό μαρκάρισμα στον Ζέκα.

Μετά την αποβολή του Τζιόλη, ο ΠΑΟΚ αναγκάστηκε να οπισθοχωρήσει όμως ο Παναθηναϊκός δεν μπορούσε να βρει τρόπο για να διασπάσει την άμυνα των φιλοξενούμενων. Ο ΠΑΟΚ ήταν εξαιρετικός στο ανασταλτικό κομμάτι και κράτησε με άνεση το 0-0 μέχρι το τέλος του ημιχρόνου.

Ωστόσο, το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με γκολ, καθώς στο 46’ ο Λέτο τροφοδότησε τον Μπεργκ και ο Σουηδός με ωραίο διαγώνιο σουτ «έγραψε» το 1-0. Η απάντηση του ΠΑΟΚ ήρθε τρία λεπτά μετά και ήταν εντυπωσιακή, με τον Χαρίση να ισοφαρίζει σε 1-1 με τρομερό σουτ από τα πλάγια της περιοχής.

Ο Στραματσόνι έριξε στο ματς Μπουμάλ και Καλτσά, όμως ο Παναθηναϊκός δεν μπορούσε να βρει τον τρόπο για να πετύχει δεύτερο γκολ… Οι «πράσινοι» προσπαθούσαν να απειλήσουν μόνο με σέντρες και η μοναδική μεγάλη ευκαιρία τους ήρθε στο 77’ με ένα τρομερό σουτ του Μπεργκ που τράνταξε το δοκάρι. Ο ΠΑΟΚ, που έχασε με τραυματισμούς τους Ζάιρο και Ροντρίγκες, κράτησε το 1-1 και έφυγε με παλικαρίσιο βαθμό από τη Λεωφόρο.

Παναθηναϊκός: Στιλ, Μέστο, Ταυλαρίδης, Μολέντο, Νάνο, Κουτρουμπής (Καλτσάς 78'), Λαγό, Αμπέντ (Μπουμάλ 60'), Βιγιαφάνιες, Λέτο και Μπεργκ

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Κίτσιου, Λέοβατς, Τζαβέλλας, Μαλεζάς, Τζιόλης, Τσίμιροτ, Χαρίσης, Μακ (Ζάιρο 59'/Σκόνδρας 68'), Ροντρίγκες (Μυστακίδης 78') και Αθανασιάδης

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.