Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σέριε Α: Στους ομίλους η Νάπολι, μόνο με Κύπελλο στην Ευρώπη η Μίλαν

Σέριε Α: Στους ομίλους η Νάπολι, μόνο με Κύπελλο στην Ευρώπη η Μίλαν

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
15/5/2016 00:39
Η Νάπολι νίκησε 4-0 την Φροζινόνε και εξασφάλισε την είσοδο της στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ παρά τη νίκη της Ρόμα στην έδρα της Μίλαν (3-1). Μάλιστα, οι «ροσονέρι» έχασαν την 6η θέση από την Σασουόλο (επιβλήθηκε 3-1 της Ιντερ) και θα βγουν στην Ευρώπη μόνο αν πάρουν το Κύπελλο.

Την επιστροφή της στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ «σφράγισε» η Νάπολι. Οι «παρτενοπέι» ισοπέδωσαν με 4-0 την υποβιβασμένη Φροζινόνε (έπαιζε με δέκα από το 13’ λόγω αποβολής του Γκόρι) και εξασφάλισαν την 2η θέση που οδηγεί απευθείας στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Το σκορ άνοιξε ο Χάμσικ στο 44ο λεπτό και τη σκυτάλη πήρε ο Γκονσάλο Ιγκουαΐν, πετυχαίνοντας χατ-τρικ (52’, 62’, 71’). Ο Αργεντινός έφτασε τα 36 γκολ στη φετινή Σέριε Α (νέο ρεκόρ) ωστόσο η επίδοση δεν ήταν αρκετή για να πιάσει τον Σουάρες στην πρώτη θέση για το «Χρυσό Παπούτσι». Η τιμωρία τριών αγωνιστικών που του επιβλήθηκε στο παιχνίδι με την Ουντινέζε ήταν καταδικαστική…

Στη δεύτερη θέση με δύο βαθμούς λιγότερους τερμάτισε η Ρόμα, η οποία κέρδισε με 3-1 στην έδρα της Μίλαν. Σαλάχ (19’), Ελ Σαραουί (59’) και Έμερσον (82’) ήταν οι σκόρερ για τους «τζιαλόροσι», με την Μίλαν να μειώνει απλώς στο 86’ με τον Μπάκα.

Μετά από αυτό το αποτέλεσμα, η Μίλαν τερμάτισε στην 7η θέση και θα βγει στο Γιουρόπα Λιγκ μόνο εάν κατακτήσει το Κύπελλο στον τελικό με την Γιουβέντους. Από την άλλη, η Σασσουόλο κέρδισε με 3-1 την Ίντερ και εξασφάλισε την 6η θέση που θα δώσει εισιτήριο για Ευρώπη εάν η Γιουβέντους κατακτήσει το Κύπελλο.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.