Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Επίσημο: Φεύγει ο Ζλάταν από την Παρί

Επίσημο: Φεύγει ο Ζλάταν από την Παρί

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
13/5/2016 17:07
Η Παρί Σεν Ζερμέν ανακοίνωσε ότι ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς θα αποχωρήσει από την ομάδα στο φινάλε της σεζόν «Ήρθα σαν ένας βασιλιάς, φεύγω σαν θρύλος, αλλά θα επιστρέψω», δήλωσε ο Σουηδός, ο οποίος θα επιστρέψει στο σύλλογο σε θέση μάνατζερ μόλις ολοκληρώσει την καριέρα του.

Όπως αναμενόταν, ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς θα αποχωρήσει από την Παρί Σεν Ζερμέν στο φινάλε της σεζόν. Οι δύο πλευρές αποφάσισαν από κοινού να μην υπογράψουν νέο συμβόλαιο, ωστόσο, όπως έγινε γνωστό, ο Σουηδός θα επιστρέψει σε θέση μάνατζερ μόλις ολοκληρώσει την καριέρα του.

«Είμαι πολύ υπερήφανος για τα τέσσερα τελευταία χρόνια» δήλωσε ο Ζλάταν και πρόσθεσε: «Αγάπησα κάθε μέρα που ήμουν εδώ. Η Παρί Σεν Ζερμέν έγινε ένα τεράστιο κλαμπ στον κόσμο και έπαιξα ρόλο κλειδί στο να πάει μπροστά. Τώρα, είναι η κατάλληλη στιγμή για μένα, ώστε να ακολουθήσω ένα διαφορετικό μονοπάτι. Ήρθα σαν ένας βασιλιάς, φεύγω σαν θρύλος, αλλά θα επιστρέψω» δήλωσε μεταξύ άλλων ο Σουηδός φορ.

Σε 178 παιχνίδια με την Παρί, ο Ιμπραΐμοβιτς σημείωσε 152 γκολ, κατακτώντας τέσσερα πρωταθλήματα, ένα Κύπελλο, τρία Λιγκ Καπ και τρία Σούπερ Καπ Γαλλίας. Σε’ αυτά ενδέχεται να προστεθεί και το φετινό Κύπελλο Γαλλίας, αφού το άλλο Σάββατο (21/5) οι Παριζιάνοι αντιμετωπίζουν τη Μαρσέιγ στον τελικό του θεσμού.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.