Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Με Μακ και Σάμπο η προεπιλογή της Σλοβακίας

Με Μακ και Σάμπο η προεπιλογή της Σλοβακίας

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
13/5/2016 01:56
Ο Γιαν Κόζακ ανακοίνωσε την προεπιλογή της Σλοβακίας για το Euro 2016 και σε αυτήν βρίσκονται οι παίκτες του ΠΑΟΚ, Ρόμπερτ Μακ και Έρικ Σάμπο, αλλά και ο πρώην του «δικεφάλου», Μίροσλαβ Στοχ.

Χρώμα… ΠΑΟΚ έχει η προεπιλογή της Εθνικής Σλοβακίας για το Euro 2016. Ο Γιαν Κόζακ ανακοίνωσε την 27μελη αποστολή και μέχρι την 31η Μαΐου θα πρέπει να κόψει τέσσερις παίκτες.

Στους «εκλεκτούς» βρίσκονται οι δύο παίκτες του ΠΑΟΚ, Ρόμπερτ Μακ και Έρικ Σάμπο αλλά και ο πρώην άσος του «δικεφάλου», Μίροσλαβ Στοχ. Στην προεπιλογή βρίσκεται και άλλοτε παίκτης του Ολυμπιακού, Βλάντιμιρ Βάις.

Αναλυτικά:


Τερματοφύλακες: Κόζατσικ (Πλζεν), Μούτσα (Σλόβαν Μπρατισλάβας), Νοβότα (Ραπίντ Βιέννης)

Αμυντικοί: Πέκαρικ (Χέρτα),Σκρινιαρ (Σαμπντόρια), Σκρτελ (Λίβερπουλ), Γκιόμπερ (Ρόμα), Ντούριτσα (Λοκομοτίβ Μόσχας), Σάλατα (Σλόβαν Μπρατισλάβας), Χούμποτσαν (Ντ. Μόσχας), Σβέντο (Κολωνία), Τέσακ (Καϊράτ)

Μέσοι: Πεκόφσκι (Ζίλινα), Μπέρο (Τρέντσιν), Μακ (ΠΑΟΚ), Σάμπο (ΠΑΟΚ), Κούτσκα (Μίλαν), Χροσόφσκι (Πλζεν), Γρέγκους (Γιάμπλονετς), Σέστακ (Φερεντσβάρος), Χάμσικ (Νάπολι), Ντούντα (Λέγκια), Στοχ (Μπούρσασπορ), Βάις (Αλ Γκαράφα)

Επιθετικοί: Ντούρις (Πλζεν), Νέμεκ (Βίλεμ), Ζρέλακ (Σλόβαν Μπρατισλάβας)

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.