Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Σώθηκε η Σάντερλαντ, υποβιβάστηκαν Νιούκαστλ-Νόριτς

Πρέμιερ Λιγκ: Σώθηκε η Σάντερλαντ, υποβιβάστηκαν Νιούκαστλ-Νόριτς

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
12/5/2016 00:02
Η Σάντερλαντ κέρδισε με 3-0 την Έβερτον και αυτόματα εξασφάλισε την παραμονή της στην Πρέμιερ Λιγκ, «καταδικάζοντας» σε υποβιβασμό την μισητή της αντίπαλο, Νιούκαστλ αλλά και την Νόριτς.

Για άλλη μια σεζόν η Σάντερλαντ κατάφερε να εξασφαλίσει την παραμονή στα μεγάλα σαλόνια. Η ομάδα του Σαμ Αλαρντάις κέρδισε με 3-0 την Έβερτον σε εξ' αναβολής παιχνίδι στο «Στάδιο του Φωτός» και θα παίζει και του χρόνου στην Πρέμιερ Λιγκ, σε αντίθεση με τις Νιούκαστλ και Νόριτς που υποβιβάστηκαν και μαθηματικά στην Τσάμπιονσιπ.

Οι «μαυρόγατες», πήραν το προβάδισμα στο 38' με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Φαν Άανχολτ, ενώ ακολούθησαν δύο γκολ του Κονέ (42’, 55') που «κλείδωσαν» τη νίκη παραμονή της ομάδας του! Αντίθετα, η Νιούκαστλ του Ράφα Μπενίτεθ υποβιβάστηκε και μαθηματικά στην Τσάμπιονσιπ, όπως και η Νόριτς, παρά τη νίκη της με 4-2 απέναντι στην Γουότφορντ.

Από την άλλη, Λίβερπουλ και Τσέλσι αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1 στο «Άνφιλντ», με τους γηπεδούχους να ισοφαρίζουν στις καθυστερήσεις μετά από γκάφα του Μπέγκοβιτς.

Οι «μπλε» προηγήθηκαν στο 32’ με ένα εκπληκτικό γκολ του Αζάρ, ο οποίος πέρασε όποιον παίκτη βρήκε μπροστά του και με τρομερό τελείωμα, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Μινιολέ. Οι φιλοξενούμενοι είχαν ευκαιρίες για ένα δεύτερο γκολ, όμως στο 90+2’ ο Μπεντέκε εκμεταλλεύτηκε το τραγικό λάθος του Μπέγκοβιτς και διαμόρφωσε το τελικό 1-1.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.