Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Διπλό χτύπημα με Ρενάτο και Χούμελς η Μπάγερν!

Διπλό χτύπημα με Ρενάτο και Χούμελς η Μπάγερν!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
10/5/2016 14:09
Διπλό μεταγραφικό χτύπημα για Μπάγερν! Οι Βαυαροί ανακοίνωσαν την απόκτηση του Ρενάτο Σάντσες από την Μπενφίκα αλλά και αυτή του Ματς Χούμελς από την Ντόρτμουντ, καταβάλλοντας σε μια ημέρα το ποσό των 70 εκατ. ευρώ!

Μπορεί η μεταγραφική περίοδος να μην έχει ξεκινήσει ακόμα επισήμως, ωστόσο η Μπάγερν έχει ήδη κλέψει τις εντυπώσεις στο μεταγραφικό παζάρι. Οι Βαυαροί μέσα σε λίγα λεπτά, ανακοίνωσαν δύο σπουδαίους ποδοσφαιριστές, ενισχύοντας σημαντικά το ρόστερ ενόψει της νέας σεζόν.

Η αρχή έγινε με τον Ρενάτο Σάντσες, ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του Πορτογαλικού ποδοσφαίρου. Ο 18χρονος Πορτογάλος μέσος υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2021 και η Μπάγερν κατέβαλε στην Μπενφίκα το ποσό των 35 εκατ. ευρώ, «κλέβοντας» τον παίκτη μέσα από τα χέρια της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Λίγο αργότερα, οι πρωταθλητές Γερμανίας ανακοίνωσαν την απόκτηση του Ματς Χούμελς. Μάλιστα τα δεδομένα της μεταγραφής είναι ακριβώς τα ιδία με αυτά του Ρενάτο Σάντσες, αφού ο Γερμανός αμυντικός υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2021 και η Ντόρτμουντ θα βάλει στα ταμεία της το ποσό των 35 εκατ. ευρώ.




Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.