Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Με Γκούντιονσεν η αποστολή της Ισλανδίας

Με Γκούντιονσεν η αποστολή της Ισλανδίας

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
9/5/2016 22:32
Οι Λαρς Λάγκερμπαγκ και Χάμιρ Χάλγκριμσον γνωστοποίησαν την αποστολή της Εθνικής Ισλανδίας για το Euro 2016, συμπεριλαμβάνοντας σ΄ αυτή τον 37χρονο πλέον Έιντουρ Γκούντιονσεν.

Τους «εκλεκτούς» της Εθνικής Ισλανδίας για το Euro 2016 ανακοίνωσαν οι Λαρς Λάγκερμπαγκ και Χάμιρ Χάλγκριμσον. Οι δύο προπονητές γνωστοποίησαν την 23μελή αποστολή, συμπεριλαμβάνοντας τον 37χρονο Έιντουρ Γκούντιονσεν.

Τον Νοέμβριο του 2013 ο πρώην επιθετικός της ΑΕΚ είχε γνωστοποιήσει την επιλογή του να σταματήσει από την Εθνική ομάδα, ωστόσο τον Μάρτιο του 2015 πήρε πίσω την απόφαση του και ενίσχυσε τους Ισλανδούς σε τρία παιχνίδια για τα προκριματικά του Euro.

Αναλυτικά η αποστολή της Ισλανδίας:


Τερματοφύλακες: Χάνες Χάλντορσον (Μπόντο/Γκλιμτ), Έγκμουντουρ Κρίστινσον (Χάμαρμπι), Ίνγκβαρ Γιόνσον (Σαντεφιορντ).

Αμυντικοί: Άρι Σκούλασον (Οντένσε), Χέρντουρ Μάγκνουσον (Τσεζένα), Χιόρτουρ Χέρνανσον (Αϊντχόφεν), Ράγκναρ Σίγκουρντσον (Κρασνοντάρ), Κάρι Άρνασον (Μάλμε), Σβέριρ Ίνγκασον (Λόκερεν), Μπίρκιρ Σέβαρσον (Χάμαρμπι), Χάουκουρ Χάουκσον (ΑΪΚ).

Μέσοι: Εμίλ Χάλφρεντσον (Ουντινέζε), Γκίλφι Σίγκουρντσον (Σουόνσι), Άρον Γκούναρσον (Κάρντιφ), Βασιλεία (Άαρχους), Άρνορ Τραούστασον (Νόρκεπινγκ), Μπίρκιρ Μπιάρνασον (Βασιλεία), Γιόχαν Γκούντμουνσον (Τσάρλτον), Έιντουρ Γκούντιονσεν (Μόλντε), Ρούναρ Σιγκούρντγιονσον (Σούντσβαλ).

Επιθετκοί: Κολμπέιν Σίγκτορσον (Ναντ), Άλφρεντ Φινμπόγκασον (Άουγκσμπουργκ), Γιον Μπέντβαρσον (Καισερσλαουτεν).

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.