Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: «Αγκαλιά» με τους ομίλους η Άρσεναλ, στα… πόδια της Γιουνάιτεντ η τετράδα

Πρέμιερ Λιγκ: «Αγκαλιά» με τους ομίλους η Άρσεναλ, στα… πόδια της Γιουνάιτεντ η τετράδα

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
8/5/2016 20:38
Η Άρσεναλ απέσπασε ισοπαλία (2-2) από την έδρα της Μάντσεστερ Σίτι και βρίσκεται «αγκαλιά» με την 3η θέση, δίνοντας μάλιστα την ευκαιρία στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να τερματίσει στην τετράδα με 2/2 στα εναπομείναντα παιχνίδια της.

Η Άρσεναλ επέστρεψε δύο φορές κόντρα στην Μάντσεστερ Σίτι, έφυγε με ισοπαλία 2-2 από το «Έτιχαντ» και χρειάζεται 1 βαθμό την τελευταία αγωνιστική απέναντι στην Άστον Βίλα, για να κατακτήσει την 3η θέση που οδηγεί απευθείας στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Η Σίτι πήρε το προβάδισμα στο 8’ με γκολ του Αγκουέρο, όμως δύο λεπτά μετά ο Ζιρού ισοφάρισε σε 1-1 με κεφαλιά, πετυχαίνοντας το πρώτο του γκολ μετά από 15 παιχνίδια πρωταθλήματος. Στο 51’ οι γηπεδούχοι πήραν εκ νέου το προβάδισμα με γκολ του Ντε Μπρούιν, όμως στο 68’ ο Σάντσες διαμόρφωσε το τελικό 2-2, βάζοντας σε περιπέτειες τους «πολίτες».

Η Μάντσεστερ Σίτι έμεινε στην 4η θέση και δεν κρατάει την τύχη στα χέρια της. Την τελευταία αγωνιστική η ομάδα του Μανουέλ Πελεγκρίνι αντιμετωπίζει την Σουόνσι στην Ουαλία, ωστόσο ακόμα και με νίκη δεν θα εξασφαλίσει σίγουρα την τετράδα.

Αυτό διότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρίσκεται στο -2 και έχει παιχνίδι λιγότερο. Εφόσον η ομάδα του Φαν Χαάλ κάνει το «2 στα 2» κόντρα σε Γουέστ Χαμ (εκτός) και Μπόρνμουθ (εντός) θα πάρει αυτή το εισιτήριο για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ!

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.