ΠΑΟΚ: «Θα διεκδικήσουμε πίσω τους 3 βαθμούς»

ΠΑΟΚ: «Θα διεκδικήσουμε πίσω τους 3 βαθμούς»Αίσθηση δικαίωσης επικρατεί στον ΠΑΟΚ μετά τις τελευταίες εξελίξεις στο Κύπελλο. Οι άνθρωποι του «δικεφάλου» υποστηρίζουν πως δεν έπρεπε να ξεκινήσει ξανά ο θεσμός και έκαναν γνωστό ότι μετά τη νέα διακοπή, θα διεκδικήσουν νομικά την ακύρωση της ποινής των τριών βαθμών.

Ο ΠΑΟΚ πήρε θέση για τα όσα συμβαίνουν στο περιθώριο του Κυπέλλου Ελλάδας. Στον «δικέφαλο του βορρά» υποστηρίζουν ότι: «είναι προφανές γιατί εξαρχής δεν θέλαμε να νομιμοποιήσουμε τη συγκεκριμένη ΕΠΟ. Δεν είναι μόνο θέμα ηθικής δικαίωσης αλλά κυρίως απόδειξη γιατί πρέπει να τελειώνουμε μ' αυτούς το συντομότερο.

Κατά τη γνώμη μας αποδεικνύεται και γιατί ο Κοντονής δεν έπρεπε να ξαναρχίσει το Κύπελλο ακόμη και υπό τον "κίνδυνο" του Grexit, ενδεχόμενο που δεν μοιάζει τελικά και τόσο καταστροφικό σε σύγκριση με την παρουσία αυτών των επικίνδυνων στην ΕΠΟ, ακόμη και για ένα μήνα παραπάνω.

Όπως έγιναν τα πράγματα και εφόσον επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες για ματαίωση ή αναβολή του τελικού, φαίνεται ότι ο μόνος λόγος που ξανάρχισε ήταν για να τιμωρηθούμε εμείς με -3. Σε περίπτωση εκ νέου διακοπής του Κυπέλλου θα διεκδικήσουμε νομικά την ακύρωση της ποινής
».
Σχολιασμός 30 ημερών


Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.
Σχόλιο:
 

  • Μη διαφημίζετε άλλα site
  • Μη βρίζετε υπερβολικά
  • Μη γράφετε ασταμάτητα το ίδιο μήνυμα
  • Online Στοίχημα

    Δες την παρακάτω δοκιμασμένη και νόμιμη Ελληνική στοιχηματική εταιρία: